KSCWielsbekelogo.svg

Beker W-VL: Roeselare - KSCW 0-1

Winst in Roeselare en we doen ook meteen een goede zaak. De andere eersteprovincialers (Deerlijk en Oostnieuwkerke) gingen namelijk beiden onderuit. 

 

De eerste helft was weinig soeps. We noteerden enkel 2 vrije trappen. Eentje van Mathieu werd uit doel gezweefd. Een tweede waarop Dries op inzet van Ruben lijkt binnen te trappen, maar de bal ging naast.

 

De tweede helft was iets hoogstaander. Eerste prik van Roeslare (ook al op vrije trap) met kort daarna een schietkans voor Pieter leverden weinig op.  Een kwartier ver wanneer 15 de bal niet onvoldoende kan controleren, weg kans voor de thuisploeg of het had wel eens bingo kunnen zijn. Hierna ook een vlotte aanval op links. Coopie met een goeie voorzet naar Jarne, goed gelezen door de thuisdoelman en dus nog steeds geen goals. Twintig minuten ver, Pietje lanceert Kevin, hij baant zich een weg naar doel en knalt op de thuisdoelman. Op het halfuur komt Coopie voor doel, hij twijfelt niet en zet de 0-1 op het bord. Zeker van de overwinning waren we nog niet. 14 kreeg nog een kopbalkans, maar deze ging over en ook Jari, of was het nu Jan, behoedt ons van een opdoffer net voor affluiten. 

 

KSCW: Verhaeghe 'Jan', Vandendriessche (45' Coopman), Maddens, Wysselinck (45' Beeuwsaert), Deschrijver, Khramaz, Dhondt, Vercouter (63' Rogiers), Planckaert, Vlieghe (63' Wullaert J.),  Wullaert K.

 

Uitslagen:

Ledegem - Beveren-Leie 0-2

Club Roeselare - KSCW 0-1

Diksmuide - Oostnieuwkerke 3-2

Varsenare - Deerlijk 4-0

 

[KLIK HIER VOOR DE STAND]