KSCWielsbekelogo.svg

Beloften: Dadizele-KSCW 0-10

De beloften vlogen er stevig in. Al na acht minuten stond het 0-3! Soufian opende de score in minuut 4.  Twee minuten later verdubbelde Akimou de score en nog eens evenveel minuten later scoorde Soufian een tweede keer, de assist kwam van jawel ... onze doelman Jari! In de 21ste minuut komt ook Volkan op het scorebord, dit met een vrije trap laag in de benedenhoek. Het zal zeker niet zijn laatste goal zijn. Akimou krijgt ook nog een prima kans tot scoren, hij wil het te mooi doen en zet dan te weinig kracht op zijn schot. In het slot van de eerste helft scoort Volkan zijn tweede, hij loopt goed voor doel en schuift de 0-5 ruststand simpel binnen. De score kon nog veel hoger opgelopen zijn mits meer ploegspel in plaats van individuele acties voorin.

 

In de tweede helft gaat de Volkan show gewoon verder. Na een solo rondt hij ook af, 0-6. Na een kleine 10 minuten legt Soufian bij een aanval de bal wel verrassend af, Jarne kan de 0-7 scoren. De laatste drie goals komen op naam van Volkan.  Naast zijn neus voor goals had hij vanavond ook veel oog voor de maïs (naast het terrein gelegen). De andere prima mogelijkheden wrong hij eigenvoetig de das om. Hij scoorde er vandaag zes, maar het hadden er makkelijk tien kunnen zijn. Ook nog een eervolle vermelding voor Emile, zijn verre uithaal spatte uiteen op de lat. In Noord-Korea voelen ze de naschokken nog. De scheidsrechter wilde het matchverslag ook halen, dit door zes minuten voor tijd al af te fluiten. Voor de insiders. De stadionspeaker had hier niets mee te maken in tegenstelling tot de vorige thuismatch van de A-ploeg.

 

Ook nog een pluim op de hoed van de spelers van Dadizele, ze verweerden zich kranig, bleven voor elke bal strijden. Wat een ingesteldheid!

 

Onze beloften halen dus 12 op 12 en stijgen zo naar de derde plaats in de ranking.

 

OPSTELLING: Verhaeghe, Mol, Dhondt, De Reu (66' Sanctorum), Decorte, De Langhe, Derrag (57' M. Dahmani), Van Overbeke, Akinji (52' A. Dahmani), Wullaert (62' Verdugo), Özen