KSCWielsbekelogo.svg

Beloften: Meulebeke - KSCW 2-3

De wedstrijd zit lang op slot tot Jurriën in de 27ste minuut de lat treft, ook Akimou kan in de herneming niet afwerken. Enkele minuten later brengt Volkan KSCW op voorsprong met een heerlijke vrije trap, 0-1. Net over het halfuur verdubbelt Soufian de score vanop de stip. Loïc recupeerde prima waarna de thuisdoelman foutief ingreep, 0-2. In minuut 39 volgde Akimou goed om de 0-3 binnen te tikken. Op slag van rust onnodige overtreding binnen de zestien. Verhoene kan tot 1-3 milderen.

 

In de tweede helft kruipt KSCW achteruit en komt het initiatief van Meulebeke. In de 77ste minuut krijgen we wat al een tijdje in de lucht hangt. Verhoene (opnieuw hij) krijgt te veel ruimte en schiet lekker de 2-3 binnen. KSCW komt daarna goed weg en krijgt via Soufian nog een prima kans om de trekker helemaal over te halen. Hij komt snel en alleen voor doel maar mist.

 

Opstelling: Messiaen, Vandendriessche (45' A. Dahmani), De Langhe, Tieberghien, Decorte, Mol, Derrag, Özen (84' M. Dahmani) , Wullaert, Akinji (71' Verdugo), Beeuwsaert

 

>> BEKIJK DE STAND <<