KSCWielsbekelogo.svg

Beloften: Otegem - KSCW 3-5

De beloften gingen vandaag op zoek naar een overwinning na twee 2-3 nederlagen op rij en die kregen ze ook.

 

In de negende minuut kopt Loïc na een hoekschop de bal kruiselings tegen de deklat. Vier minuten later was het toch raak op corner. Victor kopte binnen op hoekschop van Abdel, 0-1. KSCW komt de volgende minuut goed weg als de doelman iets te ver uitkomt. Na dit heet standje gaat de bal direct naar de overkant. Akimou glipt door de buitenspelvel en krijft de bal niet voorbij de doelman.  22 minuten ver en Verdonck krijgt centraal alle tijd om te schieten maar trapt over.  Een halfuur ver wanneer Victor de bal perfect over de verdediging legt en Soufian de 0-2 in het mandje legt. Even later prikt Malfait voor de thuisploeg nog eens tegen maar Tjorven staat op de goede plaats.  In de 34ste minuut krijgt Akimou nog maar eens de kans tot scoren. Hij trapt te zwak en te overhaast op doel. Enkele minuten later kan Mercier voor Otegem de 1-2 veel te gemakkelijk scoren, hij kreeg te veel ruimte centraal. Met deze stand gingen we ook rusten.

 

In de tweede helft kreeg Renzo in de eerste minuut  een goede kans maar de doelman lag in de goede hoek.  Vijf munuten ver en de bordjes hangen in evenwicht, wegglijden op de flank resulteert uitendelijk in de 2-2. Een tiental minuten later geeft Akimou de bal mee met Soufian en die zet KSCW weer op een 2-3 voorsprong. Minuut 68 en een vrije schop van Otegem die simpel binnenkan. De ruimte om te scoren was wel heel groot, 3-3. Onze geel witten willen toch winnen, Abdel stuit even later na een snelle counter op de doelman. Na een hoekschop van Soufian kan Victor zijn tweede treffer binnenkoppen na 74' staat het 3-4.  Het is Abdel die Otegem uiteindelijk helemaal uittelt in het  slot van de match. De bal blijft hangen voor doel en de bal gaat mooi in het hoekje binnen. 3-5 is de eindstand in deze doelpuntrijke wedstrijd.

 

Opstelling: Messiaen, Tieberghien, Dhont (77' A. Dahmani), Mol, Decorte, De Langhe (83' Verdugo), A. Dahmani (75' M. Dahmani), Wullaert, Derrag, Delporte (62' Sanctorum), Akinji

 

Doelpunten: 13' Tieberghien (0-1), 29' Derrag (0-2), 38' Mercier (1-2), 50' Verdonck (2-2), 58' Derrag(2-3), 68' Verdonck (3-3), 74' Tieberghien (3-4), 82' A. Dahmani (3-5)