KSCWielsbekelogo.svg

Beloften: RC Waregem - KSCW 3-2

Een ander verhaal dan vorige week. We verliezen met dezelfde cijfers maar toch een ander wedstrijsbeeld.

 

Even terug naar vorige week (u kreeg namelijk geen verslag). KSCW was de betere ploeg, kreeg de beste kansten maar wrong ze eigenhandig de nek om. Boezinge kwam drie keer tot ons doel en trof drie keer raak.

 

Deze week een ander verhaal. We botsten op een heel sterk, snedig en vinning RC Waregem. Al na 2 minuten was het bijna raak. Sardeur kreeg voor Waregem al een goede kopkans. Acht minuten ver en al een voorsprong voor de thuisploeg. Abied krijgt te veel ruimte en trapt losjes uit de voet de bal heerlijk in de winkelhaak, 1-0. Met 10 minuten op de klok komt KSCW op gelijke hoogte bij de eerste kans. Akimou zet zich goed door en houdt de bal bij waar je het niet verwacht. Hij krijgt de bal ook nog voor de goal en Abdel trapt binnen, 1-1. Twee minuten later komt KSCW goed weg Loncke lijkt simpel te gaan scoren maar Tjorven werpt zich als een speelse panter tot twee keer toe op de bal.  Na een kleine 20 minuten strafschop voor Waregem. Correcte beslissing na een te late tacle in de zestien. De strafschop werd feilloos omgezet, 2-1. Na de goal terug Wielsbeke naar voor. Akimou en Abdel krijgen een uitgelezen kans om te scoren maar doen dit niet.

We komen na 26 minuten nog goed weg na een bal op de lat. Op het halfuur scoort Waregem nog een keer. Maertens wordt eerste gestopt maar trapt de herkansing toch binnen.  3-1 is ook de ruststand.

 

De tweede helft was een pak miner boeiend. Eerste kans na 10 minuten is voor Waregem. Dujardin mist nadat onze verdedigers even de mist in gingen. Op het kwartier een goeie assist van Özen waarna Abdel, alweer hij de 3-2  binnentrapt. In de laatste 20 minuten komt KSCW veel beter in de wedstrijd en kreeg het zelfs nog een aantal kansjes op de gelijkmaker. Waregem kreeg ook nog voldoende kansen op de score verder uit te diepen maar deed dat niet.

 

Opstelling: Messiaen, Mol, Dhondt, Tieberghien, Decorte, De Reu (74' Sanctorum), De Langhe, A. Dahmani (80' M. Dahmani),  Özen, Akinji (88' A. Dahmani),  Beeuwsaert (62' Verdugo)