KSCWielsbekelogo.svg

Blankenberge - KSCW 2-1

Na de de heenmatch eindigde ook de terugmatch op een 2-1! Boi knalde iets over halfweg richting doel, de bal week af en daar was de 1-0. Net na de rust stonden de bordjes terug gelijk via Mathieu. Nog geen handvol minuten later scoort Longueville na een vrije trap waar de bal voor doel blijft hangen. De thuisploeg kreeg net voor affluiten nog een rood karton onder de neus geschoven. Verleningen dan maar met een mannetje meer.

 

Tijdens deze verleningen éénrichtingsverkeer van de geel-witten met af een toe een tegenprik, scoren lukte telkens net niet ondanks de numerieke meerderheid.

Strafschoppen moesten de beslissing brengen. De eerste 10 strafschoppen gingen netjes binnen, daarna begon een scenario dat zelfs Hitchcock niet kon voorzien. Borre stopte een strafschop, dan denk je bingo, olé, olé, de buit is binnen. Arne (geen strafschopspecialist) knalde de bal over doel. Alles te herdoen. Daaropvolgend stopte Borre een tweede strafschop. Zijn collega keek goed hoe het moest en deed hetzelfde. Weer terug naar af. Held van dienst Borre stopte de derde strafschop op rij. Glenn vond dat het kat en muisspel lang genoeg geduurd had en knalde KSCW naar de interprovinciale eindronde.

We moeten zondag ook nog eens naar Oostkamp voor een overbodige finale. Oostkamp schakelde Oostnieuwkerke uit na verlengingen. 

 

Om tactische, technische en professionele redenen is onze Facebookpagina tijdelijk niet-actief.