KSCWielsbekelogo.svg

Een geslaagd weekend

Onze A-ploeg ging op bezoek bij Boezinge. De statistieken leren ons dat dit meestal uitdraait op een gelijkspel. Deze keer dus niet. KSCW trok het laken naar zich toe en won voor de derde keer op een rij met 1-0. Renzo zorgde in de slotminuten voor de drie punten. Voor de derde keer op rij hielden wij ook de nul. Een opsteker voor onze doelman en de defensie! Door deze zege springen wij over Boezinge en staan we zelfs derde in de stand op 4 punten van leider Oostnieuwkerke dat op kruissnelheid richting eerste periodetitel raast. 

 

De B-ploeg deed ook een prima zaak. De brilscore bleef op het bord tegen Desselgem.  We hielden de nul tegen Desselgem, toch een outsider voor de titel. Trainer Frank zal hiermee uiterst tevreden zijn. We komen hiermee op een toch wel verrassende gedeelde vierde plaats. Om eerlijk te zijn ... wie had dat gedacht.

 

Naast de twee wedstrijden was er ook nog de koude voetentocht. Georganiseerd door onze jeugdwerking samen met de Sint-Bavovrienden. Alles was uitverkocht en ook het weer zat goed mee. Een uitstekende organisatie zorgde ervoor dat iedereen dit een als plezant ervaarde. Voor herhaling vatbaar dus.