KSCWielsbekelogo.svg

Interprovencaalse eindsaus

De interprovençaalse eindsaus is een recept bestaande uit enkele stevige ingrediënten.

 

KSC Wielsbeke: Onze eigen geel-witte ploeg kennen we uiteraard als geen ander. 

 

Eendracht Aalter: Wij oefenden in het begin van het seizoen tegen deze ploeg en kregen een 0-3 om de oren. Aalter eindigde 5de in de Oost-Vlaamse reeks en verzekerde zich op de laatste speeldag van de einronde.

 

RC Mechelen: Tradieploeg uit Antwerpen met een hele stevige reputatie. Mechelen werd dit seizoen derde in de eindstand na een hele stevige start.

 

VK Liedekerke: Geen eindrondes in Vlaams-Brabant. Liedekerke finishte met maar liefst 59 punten op de derde plaats in hun reeks.

 

Park Houthalen: Na een desastreuze start van 1 op 30 klom deze ploeg uit het dal en liet alle andere ploegen het nakijken in de derde periode.  Ook met de loting hebben ze het helemaal niet getroffen. Zij mogen op donderdag de verre verplaatsing naar Hernieuwenburg maken.

 

Deze 5 ingrediënten worden gedurende 5 verschillende kookmomenten stevig gemixt. Welke combinaties nu het sappigst, smeuïgst of pittigst zullen smaken kunnen wij u nu nog niet meedelen. Dat zullen onze smaakpapillen zelf aan de lijve ondervinden. Hier zullen we in elke geval duimen en vingers van kunnen aflikken!