KSCWielsbekelogo.svg

KSCW - Anzegem 2-0

Na drie minuten een misrekening van onze doelman. Gevolgd door een nodig foutje op de rand van de zestien. De vrije trap van in het maantje wordt door Borre zelf gepakt. Amper vijf minuten gespeeld wanneer Mathieu, artiest van dienst, iets wonderbaarlijks uit zijn sloefen schudt. Of het nu de bedoeling was, dat laten we even in het midden. De bal ging er in elk geval mooi in, 1-0. Tien minuten ver, Anzegem vergeet het af te maken bij een goede counter. Voor kansen is het afwachten tot twee minuten voor de rust. Een geblokt schot voor het doel van Borre.

 

Zes wissels na de pauze. maar veel te beleven was er eingelijk niet. De bezoekende doelman bracht redding door de bal van onder de lat te tikken, of 't was prijs. Een afstandsschot van Ruben, zeven minuten ver. Na tien minuten scoorde Ruben dan toch de 2-0, hij knikte binnen. Laatste wapenfeit noteerden wij tien minuten voor affluiten. Jari pakt de enige bal die hij moest pakken, voor de rest werd hij niet op de proef gesteld.

 

KSCW: Vandenborre (45' Verhaeghe), Vandendriessche, Maddens, Wysselinck (45' Beeuwsaert), Khramaz, Vercouter (45' Deschrijver), Rogiers (45' D'Hondt), Planckaert, Coopman (45' De Winter), Wullaert K., Vlieghe (45' Wullaert J.)

 

Zondag trekken wij naar RC Lauwe, voor de tweede ronde van Beker van West-Vlaanderen.