KSCWielsbekelogo.svg

KSCW B - Dottenijs 5-4

Na Jong Vijve kreeg KSCW B opnieuw een stevige tegenstander en titelkandidaat voorgeschoteld.

 

10’ :  0 -1   Op een hoekschop en tevens de eerste kans voor Dottignies mag de spits ongehinderd binnen koppen.

11’ : Geen VAR op Wielsbeke en de scheidsrechter weigert de bal op de stip te leggen bij een handspel van Dottignies.

15’ :  1-1 Handspel in de Dottenijse 16 : eindelijk strafschop : Pablo klaart de klus.

20 ’ :  1-2 De scheidsrechter voelt de nood om te compenseren en legt de bal op de stip na een licht contact tussen de KSCW defensie en een Dottenijse spits .

25’ : KSCW B blijft niet bij de pakken zitten en na een mooie actie van Stijn en Max , kan Lennert een voorzet afleveren. Bryan en Thibault kunnen er net niet bij en de bal gaat voorlangs.

30 ‘ :  2-2  Pablo schildert een vrije trap op het hoofd van Quinten die staalhard aan de 2 e paal binnen kopt.

38’ : ​​​​​​​​​​​​​​ 2-3 De aalvlugge spits van Dottenijs loopt er iedereen af bij een diepe bal en werkt koel af bij  een 1 op 1 situatie tegenover onze doelman Jari .

43’ : ​​​​​​​​​​​​​​ 3-3 : Na een nieuwe aanval komt de bal bij Lennert die snoeihard vanop 20 m binnen trapt. De bordjes hangen opnieuw gelijk.

 

KSCW B kwam 3 keer op achterstand maar kwam met goed voetbal en karakter terug op gelijke hoogte.

 

46’ : ​​​​​​​​​​​​​​ 3-4 Opnieuw de aalvlugge spits die onze verdediging in de luren legt.

55’ : Maxime mag alleen op doel af maar wordt door de laatste verdediger onderuit geschoffeld. De scheidsrechter durft geen rood te trekken.

70 ‘  : ​​​​​​​​​​​​​​ 4-4 Willem krijgt heel wat ruimte op links en komt knap naar binnen. Hij wordt foutief gestopt in de 16 : penalty. Pablo trapt opnieuw in de hoek binnen .

75 ‘ :  Bij een scherpe tegenaanval dient Stijn een broodnodige fout te maken : 2 de geel en rood en KSCW B moet nog een kwartier met 10 verder.

85’ : ​​​​​​​​​​​​​​ 5-4 De sterk ingevallen Jens gaat door en wordt onderuit gelopen door de verdediger: penalty .  Pablo kwijt zich voor de 3 de keer perfect van zijn taak.

92’ : Maxime mag vanop zijn eigen helft alleen op doel af maar besluit in het zijnet.

 

Eindstand : 5 -4

 

KSCW B trok duidelijk lessen uit de vorige wedstrijd en met veel inzet en karakter knokten zij zich in de wedstrijd en behaalden zij  een knap resultaat tegen een ongeslagen titelfavoriet.

 

KSCW B : Verhaeghe, Ragolle ,Cornelis, Dhont, Scherpeel , Janssens, Fillieux, Maes (88 Arslyder) , Muylaert  , Deschrijver , Martin (59’ Vandeputte)