KSCWielsbekelogo.svg

KSCW B - Kuurne 0-2

KSCW B –Kuurne : 0-2

 

Voor de eerste competitiewedstrijd moesten onze jongens het opnemen tegen titelfavoriet Kuurne. Kuurne zette deze ambities kracht bij door het weigeren van het verplaatsen van de wedstrijd naar zaterdag. Zij dachten dat wij spelers van onze A-Kern in de basis zouden droppen. Je bent een ezel of je bent het niet.

 

1e helft

1’  : 0-1  Na terugspelen van Emile S aarzelde Tjorven net iets te lang om de bal opnieuw in het spel te brengen. De sluwe spits Parmentier snoepte de bal af en maakte zo de 0-1 .

15’ : Mooie aanval KSCW over Quinten en Emile S wordt afgeblokt in de 16 m

31’ : Thibaut wordt alleen op doel gestuurd maar zijn schot wordt in hoekschop verwerkt.

40 ‘ : gevaarlijke kopbal Kuurne wordt door Tjorven goed gepakt.

 

KSCW B speelde een goede eerste helft maar kreeg weinig kansen. Kuurne werd goed opgevangen en kreeg ook geen kansen.

 

2e helft

13’ :  Max wordt foutief afgestopt voor de 16 m. De pegel van Lennert wordt door de bezoekende doelman net onder de lat weggewerkt.

18’ : Victor en Stijn verzorgen een mooie combinatie die net niet tot bij Bryan raakt. KSCW zet nu meer druk naar voor maar botst op een stug Kuurne.

30’ : Mooie actie Maxim op rechts die jammer genoeg in het zijnet eindigt.

44’ : 0-2 Counter van Kuurne met een verre trap over Tjorven

 

Eindstand : 0- 2

 

KSCW B speelde een degelijke match maar moest eigenlijk onmiddellijk al gaan achtervolgen. Mits een beetje meer concentratie en geloof in eigen kunnen ,was een gelijkspel zeker mogelijk geweest.

 

 

KSCW B :

Messiaen, Scherpereel, Sabbe, Dhont, Janssens, Cornelis, Ragolle, Deschrijver,Fillieux, Martin (63’ Tieberghien) , Muylaert (45 ‘ Maes)