KSCWielsbekelogo.svg

KSCW B - Zillebeke 3-0

Na een oefenmatch vorige week tegen Oostrozebeke (4-2 nederlaag) was het vandaag tijd voor de eerste officiële wedstrijd voor onze nieuwe B-Ploeg. Een team met alleen maar spelers uit de eigen jeugdopleiding. Sommigen zelfs terug van (even) weggeweest.

 

Zillebeke was de tegenstander van diest. Terwijl de T2 worstelt met zijn waterfles mist Bryan na een kwartier verrast voor een leeg doel. Tien minuten later krijgen de bezoekers de bal niet weg. Pablo krijg hem voor de voet en trapt netjes in het hoekje (1-0).  Maxime snoept even later de bal af, even lijkt het erop dat het een owngoal zal worden, Maxime mag het dan nog eens proberen maar knalt hard over. Tien minuten voor de rust gebruikt Thibault zijn snelheid, is is vlugger dan alles en iedereen en de bal gaat traagjes maar zeker in doel (2-0). Meteen ook de ruststand.

 

De tweede helft was duidelijk de mindere helft van de twee. Thibault test nog eens de reflexen van de bezoekende doelman na drie minuten. Ook onze doelman mocht een keertje in actie komen na 20 minuten in de tweede helft. Na 26 minuteneen hoekschop, Lorenzo vindt Quinten die binnenprikt (3-0)

 

Prima start in de Beker van West-Vlaanderen. Volgende week zondag trekt onze B-ploeg naar Jong Male (3de provinciale)

 

KSCW: Roosenboom, Scherpereel (67' Carlier), Sabbe, Cornelis, Janssens (45' Vindevogel), Ragolle, Fillieux, Deschrijver, Maes, Muylaert (80' Verhaeghe), Martin (74' Singh)

 

UITSLAGEN

Lo-Reninge - Vlamertinge B 1-1

Vleteren - Aarsele 2-1

Ruisleden - Jong Male 0-2

Voormezele - KSV Kortrijk 0-3

KSCW - Zillebeke 3-0

 

[KLIK HIER VOOR DE STAND]