KSCWielsbekelogo.svg

KSCW - Gullegem 2-3

Gullegem begon gretig aan de wedstrijd maar doelgevaar leverde dat niet echt op. Het was wachten op geel-wit gevaar. Op het kwartier lanceert Kevin met een klare kijk Coopie. De doelman had het nodige werk met dit schot. Twee minuten later moest de Gullegemse doelman opnieuw ingrijpen.  Een halfuur ver wanneer Pieter DW kan uithalen richting korte hoek. Deftige kansen voor de bezoekers noteerden wij in de eerste helft niet.

 

Bij aanvang van de tweede helft wanneer wij de wissels noteerden sloeg Gullegem genadeloos toe. Voor we het al dan wel wisten stond het 0-1. De bal geraakte niet zo goed weg en in de rebound werd gescoord. 61 minuten ver wanneer de scheids om geheel onbekende reden een vrije trap fluit voor de bezoekers. Na wat korte balletjes haalt Jari de bal van onder de lat. Met nog 20 minuten op de klok wordt Mathieu onderuitgeschoffeld in de zestien. Hij zet de strafschop zelf om, 1-1. Lang duurt het niet voor Gullegem de voorsprong heroverd. Vijf minuten na de gelijkmaker haalt Jari de bal uit zijn doel, opnieuw kan Gullegem scoren vanuit de rebound, 1-2. Met nog 10 minuten op de klok een hele mooie actie van (5), Hij pakt iedereen op snelheid maar trapt naast. In de slotfase wordt er druk gezet op onze youngster Raphael met de 1-3 tot gevolg. Hij speelde nochtans een zeer goede tweede helft! Hier gaan we nog van horen. Foutjes zijn er om uit te leren. Ook nationale amateurploegen maken fouten ... een handsbal in de zestien leverde Mathieu zijn tweede strafschopgoal op en de 2-3 eindstand.

 

Onze trainer is weer wat wijzer na een aantal expirementjes. Zondag spelen wij tegen Ledegem voor de Beker van West-Vlaanderen.


KSCW: Vandenborre (45' Verhaeghe), Vandendriessche, Beeuwsaert (45'Sabbe), Deschrijver (45' Wysselinck), Khramaz, De Winter, Maddens, Rogiers (45' Vercouter), Planckaert, Coopman (45' Wullaert J.), Wullaert K. (45' Vlieghe)