KSCWielsbekelogo.svg

Laatste wedstrijd

Onze A-ploeg trekt naar Oostduinkerke. Voor onze jongens staat er nog weinig op het spel,  Het eindrondeticket is reeds binnen. Je gaat daar uiteraard liever met een overwinning naartoe. De tegenstander strijdt nog met WS Lauwe om het laatste eindrondeticket. Zijn reeds geplaatst: KSCW, Dadizele en RC Lauwe.

 

Eerste wedstrijden van deze eindronde zijn op woensdag 1 en zondag 5 mei. Wie de eerste ronde overleeft mag naar de verschrikkelijke interprovinciale eindronde. Wel leuk, hebben we vorig jaar gemerkt. Maar er is slechts een kleine kans om via dit spektakel de promotie af te dwingen.

 

Bij onze B-ploeg, daar is het ook plezant en zeker ook spannend. Daar hangt er ook nog eindronde in de lucht . Dit zou een zeer knappe prestatie zijn. Dottenijs is kampioen. Vier ploegen spelen de einronde. In normale omstandigheden zijn dit de nummers twee tot vijf in de stand.

 

De B-ploeg van Ledegem (winnaar eerste periode) mag niet deelnemen aan de eindronde omdat de A-ploeg zakt naar 3de provinciale. Zo komt de nummer 6 uit de stand in de dans voor de eindronde. Onze B-ploeg staat slechts 1 puntje verwijderd van deze zesde plaats.

 

Spannend wordt het zaterdagavond dus zeker, we spelen tegen Aalbeke, het nummer 5. Het speculeren kan dus zeker beginnen. Wij zijn alvast van de partij zaterdagavond op Hernieuwenburg, we hopen van u hetzelfde