KSCWielsbekelogo.svg

Verslag

5'

De prijs voor eerste schot van de dag gaat naar Pietje P, zijn schot mist het kader.

6'

Snelle tegenstoot van de bezoekers. De voorzet van De Groote wordt door Arne onschadelijk gemaakt. Dit zonder een tussenkomst van DOVO.

21'

Geharrewar voor het doel met alle nodige ingrediënten levert Oonstnieuwkerke geen goal op.

24'

Borre plukt de voorzet van Holfack uit de lucht.

27'

Hoflack trekt deskundig de stekker uit een Wielsbeekse counter. Was dit toch geen kaartje, scheids? U mag ons altijd contacteren via ons contactformulier of via kscw@reviewcommissie.be

33'

Nadat  Hoflack even op de K3 hit handjes draaien stond te dansen  werd de vrije trap Coopie door Arne binnengekopt, 1-0.

38'

Na een hoekschop torpedeert Hoflack de bal net naast het doel. Zijn schot was te scherp zodat de vrijstaande De Groote ook niet bij de bal kon.

39'

Duwfout van Bentein op Mathieu. Opnieuw Coopie achter de bal.  Renzo kopt de bal maar heel nipt voorlangs.

44'

Cruciale en broodnodige redding van Borre. Met een clacquette (in het Frans klink het veel mooier) haalt hij de bal van Six van onder de lat.

44'

RUSTSTAND 1-0.

47'

Oostnieuwkerke schiet furieus uit de startblokken. De Groote is er 2 keer dicht bij in dezelfde minuut. Eerst was er Borre die goed uitkwam en de dekselse De Groote het scoren verhinderde, enkele tellen later was er de lat die redding bracht.

48'

Wielsbeke komt even uit de onderdrukking. Coopie op doel af maar Anne gaat goed neer.

49'

Daar is die De Groote weer! Hij krijft veel ruimte maar knalt naast.

50'

Een ongelukkige tussenkomst in de zestien zorgt bijna voor een owngoal. Ook op pogingen van de eigen verdedigers reageert Supper-Borre alert!

51'

De bezoekers blijven jagen op de gelijkmaker. Opnieuw is er Borre bij de pinken om de vallende bal van Hoflack met één hand van onder de lat weg te boksen. KSCW stond erbij, keek ernaar en .... hield stand!

55'

Oostnieuwkerke kan verschroeinde tempo niet volhouden en neemt wat gas terug.

67'

Renzo schiet van in  de zestien de bal over het doel.

69'

Anne haalt Mathieu onderuit in de zestien. De scheids heeft een miilde dag en toverde slechts geel uit de hoed. Mathieu trapt zelf de strafschop, 2-0.

72'

Mathieu van in de draai. Anne werkt in hoekschop.

73'

Coopie schaart zich achter de corner. Arne torent boven alles en iedereen uit en knikt z'n tweede van de avond lekker binnen tegen zijn ex-ploeg. Een zwaar verdict, 3-0.

89'

Met een voorsprong vasthouden heeft KSCW het al lastig gehad, vandaag lukte dat met verve. Alleen in het slot van de match moest Borre nog eens ingrijpen.

90'

EINDSTAND 3-0. KSCW boekt een schitterende collectieve zege.

20-Oostnieuwkerke.jpg