KSCWielsbekelogo.svg

Verslag

10'

Renzo kopt centraal op doel. Opwarmballetje voor de doelman na tien minuten zegt genoeg.

26'

We moeten iets schrijven

27'

Volgende halve kans. Hoekschop KSCW. Doelman Coolsaet wordt gehinderd door een eigen speler. Wielsbeke kan niet profiteren. Coolsaet plukt de bal.

30'

 Dewilde wil de bal spelen maar haakt Mathieu. Coopie knikkert de bal perfect voor doel waar Arne boven zijn man uittorent en de 1-0 binnenkopt. Ons nieuw scorebord mag voor de eerste keer knipperen!

34'

Vrije trap van Dewilde, Dutry verlengd met het hoofd. Borre met een parade. Pfaff had het niet beter gedaan, ook nu niet met zijn leeftijd.

35'

 De daarop volgende corner levert een strafschop op. Boubou (heerlijke naam) met de omhaal. De bal waait tegen een Wielsbeekse arm die daar niet moest zijn. Dan heeft de ref dat heel goed gezien! De beste bezoekende man Dewilde zet de strafschop om, 1-1. Derde strafschop tegen in drie matchen.

45'

RUSTSTAND 1-1.

51'

Lobbens trapt over. Het zal u niet verbazen dat Dewilde ook weer een paar voetjes in de actie had.

62'

Ook Boubou waagt zijn kans. Hoog en over is het verdikt.

65'

  Counter Wielsbeke. Coopie met een messi-aans moment. Met de blik op scherp (naar de grond) pegelt hij de bal in doel, 2-1. Een VRT-reporter en Coopie zelf zouden durven zeggen dat dit een verdwaalde voorzet is die nog een goal oplevert ook. Niet zo bescheiden zijn Coopie!

74'

Borre wordt aangetrapt.

78'

Vrije trap Jarne. De bal blijft even voor de goal hangen. Matthieu trapt uiteindelijk binnen. Op aangeven van de grensrechter Benny gaat het feest niet door. De beelden geven ook deze man gelijk!

79'

Renzo kopt over.

83'

 Licht duwtje van Callewaert. Genoeg om Mathieu uit evenwicht te brengen en voor een strafschop. Mathieu knalt zelf de 3-1 binnen. Coolsaet kwam dicht, maar niet dicht genoeg.

85'

Nog een uitbraak van Renzo. Hij trapt de laatste kans in het zijnet.

90'

EINDSTAND 3-1.

34RCLauwe.jpg