KSCWielsbekelogo.svg

Verslag

1'

Boezinge start na amper 20 seconden met een serieuze waarschuwing. Billiet dwingt Borre tot een meer dan nodige redding. De bal gaat maar nipt naast.

2'

Goal

Eerste aanval KSCW en meteen prijs. Hoekschop Coopie, Mathieu kopt helemaal vrij binnen, 1-0.

15'

Goal

Op het kwartier de gelijkmaker. Hele goede combinatie Deman bedient Billiet en die twijfelt niet. 1-1. (het was gedichtenweek)

45'

RUSTSTAND 1-1. Veel meer viel er in de eerste helft niet te beleven.

52'

Oh wat een schot! Coulleit met een knappe actie en een pegel riching doel. Borre zag er geen gevaar in, maar het leer knettert uiteindelijk nog tegen de paal.

61'

KSCW met zijn tweede (en ook laatste) actie van de match. Mathieu brengt Thomas in stelling. Bingo denk je dan, maar Beassens is goed gevolgt en hij ontmantelt deze aanval.

64'

Goal

Te gemakkelijk balverlies, Boezinge centraal ten aanval. Klasse wat Deman daar doet. Balletje aannemen, draaien en de spits bedienen. Met een lob 1-2.

82'

Goal

Ook Deman komt nog met een goal. De mannen van Boezinge zetten onze defensie op stelten. Deze keer Billiet die Deman bedient, 1-3.

87'

Emile Arslyder maakt zijn debuut voor KSCW.

93'

EINDSTAND 1-3. Na een hele mooie en uitzonderlijke reeks van 20 wedstrijden zonder nederlaag hebben onze jongens zeker ook eens recht op een off-day. Wij kijken alvast uit naar de derby in Deerlijk.

VIDEO