KSCWielsbekelogo.svg

Verslag

5'

Uittrap Borre, Decloedt lanceert ongewild Jeroen, die bereikt in de zestien Jarne, goed schot, Iket met een hele goede redding.

10'

Goal

Voorzet Buysse, Bream kopt binnen tussen Dries en Arne, 0-1.

13'

De 0-2 van Vanneste wordt geheel onterrecht afgekeurd, er gebeurde in de rechthoek helemaal niets.

16'

Goal

Voorzet Pierre, Vermander trapt over de bal, Greg niet, de bal gaat in het hoekje binnen, doelman aan de grond genageld, 1-1.

36'

Slapstick. Pierre is een beetje boos (begrijpelijk) na een zoveelste twijfelachtige beslissing, Glenn krijgt hiervoor een gele kaart.

39'

Leuke pot voetbal. Jeroen wurmt zich met wat duwen en trekken voorbij drie verdedigers. De scheidsrechter wist dat KSCW hier een reuzenkans zou uitpuren anders had hij altijd moeten fluiten. Pietje trapt op de paal, de herneming moest er altijd in, maar doelman Iket zit er heerlijk tussen met zijn rechtervoet, zo scoort Mathieu niet.

43'

Bonte wordt onderuitgeschoffeld in de zestien door Iket. De gemoederen raken even verhit. Scheids blust het brandje. Lenihan verhindert ook nog een owngoal door de bal voor de lijn te stoppen. De doelman speelde eerst de bal en tikt zo de bal tegen Jeroen. De scheids heeft het hier bij een rechte eind.

45'

RUSTSTAND 1-1.

54'

Goal

Eerste goede kans in de tweede helft een direct prijs. Bream geeft mee met Canoot, de haalt de trekker over en schuift binnen, 1-2.

60'

Goal

KSCW op een hoopje gespeeld bij een hele snelle counter. In vijftien seconden en 4 passes van de achterlijn naaar de goal. Counter uit het boekje. Vermander trapt via de paal binnen, 1-3.

63'

Goed antwoord van KSCW. Mooie opbouw, goed schot van Mathieu. Alleen zit Iket er alweer tussen.

79'

Alweer Oostkamp gevaarlijk voor doel. Eerst nog een goede redding van Borre op het schot van Bonny, daarna knalt Braem over.

82'

Oostkamp krijgt nog maar eens te maken met het Cannaert effect. De bezoekers krijgen balvoordeel en scoren, toch geeft de ref vrije trap.

90'

Goal

Na een corner kopt Bream ongestoord de 1-4 eindstand tegen de touwen.

91'

EINDSTAND 1-4. Ondanks de zware cijfers kunnen we zeggen dat KSCW zeker genoeg kansen had om te scoren. Oostkamp scoorde vlot, bij KSCW was er pech met de afwerking of stond een sterk keepende Iket in de weg.

VIDEO