KSCWielsbekelogo.svg

Verslag

VERSLAG

KSCW veegt vandaag de 0 van de tabellen. We pakten ons eerste punt bij Dadizele. Altijd lastig om tegen te spelen. Voor doelpunten was het wachten tot in het slotkwartier.

 

De reporter van HLN of het NB was ofwel niet aanwezig op de wedstrijd ofwel slecht ingelicht ofwel dronken.

 

KSCW speelde de eerste helft heel goed mee tegen de titelkandidaat bij uitstek Dadizele. De thuisploeg had meer balbezit maar verder dan laterale passes of passes achteruit kwam het niet echt. Geel-wit had de beste kansen via Jarne die een keer zwak op doel trapte en een keer in de omschakeling in een 1 tegen 3 situatie niet de juiste medespeler aanspeelde. Rust 0-0.

 

Vanaf het begin van de tweede helft was het KSC Wielsbeke dat baas was en het betere van het spel had. In de 60e min mocht Jeroen een vrije trap buiten de zestien nemen. Hij krulde de bal mooi langs de muur en langs de goede kant van de paal binnen 0-1. De thuisploeg zwalpte en maakte niks meer klaar. Het werd echter geholpen door een fout van ons om op een gemakkelijke manier op 1-1 via Debrouwere te komen. Dadizele zat zo terug in de match en enkele minuten later kwam het na een mooie actie via dezelfde Debrouwere nu op voorsprong 2-1. Geel-wit gaf niet af en kreeg in het slot loon naar werken toen Pieter DW  de achterlijn haalde, voor doel bracht en een verdediger na aandringen van Alandson, de bal in eigen doel

werkte 2-2. KSCW kreeg in het laatste kwartier enkele goede mogelijkheden om tot kansen te komen maar de omschakeling werd niet goed uitgespeeld. Meer dan billijk gelijkspel voor geel-wit na een verdienstelijke wedstrijd.

FOTO'S en VIDEO

De foto's van deze wedstrijd mochten wij op onze site publiceren dankzij Dadi-TV. Normaal gezien zorgt Dadi-TV ook nog een videoverslag.

VIDEO