KSCWielsbekelogo.svg

Verslag

Verslag

1-2 nederlaag na een inspiratieloze zondag. Geen goesting, geen grinta, geen samenhang, geen overtuiging, weinig beweging, ...

4

Goal

Onoplettendheid achterin. Decock kopt een voorzet richting doel. Winnock kan ongehinderd tussen de verdedigers in de korte hoek binnenknallen. KSCW in slaapstand en op achterstand. 0-1.

8

Afstandsschot van Jarne zeilt naast.

16

Alandson heeft veel tijd nodig om te controleren en schiet het leer in de derde ring van ons Hernieuwenburgstadion.

24

Kopbal Glenn na vrije trap Jarne. Eindelijk moet doelman Decorte eens aan de bak.

32

Scheids Kimpe staat goed en ziet het goed, geen strafschop na onbewust hands van Van Acker.

44

Balverlies leidt/lijdt de counter in. Decock stormt op doel af. Een prima redding van Vandenborre voorkomt de 0-2.

44

Op de daaropvolgende hoekschop kan Winnock alweer ongestoort op doel koppen. Opnieuw redt Vandeborre de meubelen.

45

RUSTSTAND 0-1. Weinig mooi voetbal van beide ploegen. Oostduinkerke zit in een zetel na de vroege voorsprong.

53

Met wat geluk komt Alandson in scoringspositie voor doel. Hij trapt op doelman De Corte.

59

KSCW acteert ook in de tweede helft onder niveau. We bieden een laat sinterklaascadeau uit. Van Laer trapt iets te snel. Vandenborre onderschept.

75

Goal

Geel-wit krijgt de bal maar niet weg na een vrije trap. Dan weet je het wel. Nadat de bal wat blijft hangen trapt Dedrie in de kluts de 0-2 tegen de touwen. Over en out.

87

Winnock vergeet de score nog wat aan te dikken voor de bezoeker, zijn lob gaan naast het lege doel.

88

Goal

Uittrap Vandeborre. Arne kopt door, bezoeker Dedrie verlengt ook tot bij Alandson. Die zowaar als een volleerde spits scoort. Oef! We kunnen het dan toch. 1-2.

92

EINDSTAND 1-2. Dat we niet elke wedstrijd kunnen winnen dat weten we ondertussen wel. De manier waarop doet ons de wenkbrauwen fronsen. Als je verliest en echt het onderste uit dan kan hebt gehaald, dan kunnen we dat zeker begrijpen. Maar met een tekort aan inzet, duelkracht en veerkracht verliezen is al iets lastiger te verteren. Na de oplawaai bij de buren uit Waregem dachten we dat het tij wel eens kon keren, niet dus. Hopelijk tonen onze jongens volgende week tegen Vlamertinge wel de juiste spirit. We hebben als ploeg en als blok al bewezen dat we het kunnen. Het is nu net voor de korte winterstop het ideale moment om dit ook nog eens te tonen en die vierde overwinning neer te zetten om zo de opmars richting linkerkolom in te zetten. De kopjes allemaal omhoog, samen willen winnen, SAMEN KSCW!