KSCWielsbekelogo.svg

Verslag

OPSTELLING

Vandenborre,   Khramaz, Wysselinck, Beeuwsaert, De Neve,  Maddens, D'Hondt, Wullaert, Bonte, Verschelde (79' Rogiers),  Alandson

5'

Goal

Corner  Jeroen. De bal  valt tussen het bos van spelers voor de voeten van Dries,   die mooi in het hoekje plaatst. 1-0

6'

Andres bedient Glenn, de bal gaat er maar nipt naast.

11'

Goed storend werk van Jarne. (Dadizele geeft de bal maar al te graag aan één van de geel-witte spelers vandaag).  Alandson vindt de voeten van Paepe na een goede bal  van Jeroen. Randje buitenspel afgevlagd.  De VAR bevestigd deze beslissing als correct.

16'

Pïng-pong spelletje tussen Yde en Arnold. Onze doelman haalt het en heeft de bal uiteindelijk klemvast. Dit was achteraf bekeken de enige bal tussen de palen van de bezoekers.

29'

Verrassend genoeg geraakt Dadizele niet in de match.   Een trap van Delrue zwiept hoog over ter illustratie.

31'

Ruben zet de tegenaanval op. Met één pas stuurt hij  van in de zestien  Jeroen tot aan de andere kant van het veld. Die legt klaar voor Alandson, die  net tekort komt om af te werken. Dit had mooi geweest.

40'

Goal

Slalom Andres. Hij gaat alles en iedereen voorbij, brengt voor doel. Alandson wordt heel licht aangetikt. Maar dan echt wel heel licht. Voor scheidsrechter Maljers toch voldoende om de bal op stip te leggen. Andres knalt de elfmeter binnen, 2-0.

42'

Dadizele komt nog een keer in het stuk voor. Afgeweken afstandsschot van Delrue gaat rakelings over de kruising.

45'

RUSTSTAND 2-0. Confortabele en  verdiende voorsprong.

50'

Goal

Alandson  kan met zijn snelheid nog eens op doel afgaan. Paepe voorkomt een goal met het betere keeperswerk.  Hij rolt het balletje tot bij zijn verdediging. Daar denken ze even dat ze meefigureren in de FC de Kampioenenfilm. Andres snoept de bal simpel af en stoomt de 3-0 lekker in doel.  Eindelijk wordt zijn harde werk beloond.

69'

De bezoeker trekken nog eens naar voor. Yde legt af  voor  invaller Dahmani. Hoog over is het verdict. Wat is er toch aan de hand met een onherkenbaar Dadizele?

74'

Goal

De vedettenploeg van Dadizele wilde kost was kost toch eens scoren.  Met nog een kwartier op de klok  devieert Ghekiere ongelukkig een voorzet van Jeroen in eigen doel. 4-0. Een aantal Wielsbeekse spelers  hadden niet door dat de bal in doel verdween.

85'

Goal

Ruben  met een slechte controle waardoor hij niet kan scoren.    Daarna herovert hij de bal na alweer veel te slap verdedigen  en trapt hij de bal enig mooi over de doelman. 5-0.

90'

EINDSTAND 5-0. Jawel u leest het goed. Dadizele had geen verhaal tegen dit dartelend KSCW. Wij hadden u een spetternd 2020 beloofd. De spelers hadden er in elk geval zin in en dit is het bewijs dat het er zeker in zit. Vorige week troffen we  het ongenaakbare Oostkamp. Alle andere ploegen mogen vanaf nu op hun hoede zijn voor KSCW 2020 ON TOUR! Op naar Zedelgem.