KSCWielsbekelogo.svg

Verslag

Opstelling

Vandenborre, Khramaz, Wysselinck, Maddens, De Neve, Molisse (58' Ragolle), D'Hondt,  Planckaert,  Bonte (84' De Winter), Verschelde,  Alandson

Verslag

KSCW begon met 6 op 6 aan de wedstrijd. We kregen veel inzet en veel duels te zien. Kansen waren schaars.  Het was 20 minuten wachten op de eerste kans. Chateau schoot voor de bezoekers hard over doel.  KSCW kon nog dreigen  via Pieter P.   Hij kreeg even ruimte tussen de verdedigers maar hij kon de bal onvoldoende kracht en richiting geven. Net voor rust weerde doelman Houwen een voorzetschot van Andres. De herneming van Pieter P balandde op een Poperinge rug. RUSTSTAND logischer wijze 0-0.

 

Toch wat meer animo en beweging in de tweede helft. Na 6 minuten vindt Lelong een gaatje in de uistekende Wielsbeekse defensie.  Vandenborre met de redding.  Even later een zeldzame uitbraak van onze geel-witte jongens. Ruben schiet uiteindelijk voorlangs. We hadden vandaag alle moeite van de wereld om een vijstaand mannetje te vinden.   We geraakten niet in ons spel. Zeker de verdienste van een Poperings blok.  De beste mogelijkheid was er nog voor Alandson. Te veel Poperinge spelers plakten dicht tegen hem aan waardoor scoren heel moeilijk werd.  Onze keeper moest nog eens vol aan de bak om de losgebroken Chateau  van een doelpunt te houden. Verder werd deze Poperingse beer perfect uit de match gehouden.  Het laatste gevaar kwam via Mando die met een fatasietje vanop de middellijn de bal naar doel schoot.  Borre nam het zekere voor het onzekere en tikte de botsende bal dan maar in corner. Zo eindigde de match zoals hij begon.

 

Oostkamp pakt de tweede periode met evenveel punten als onze buren van de Rassing  alsook Blankenberge. Het doelsaldo telt in het  voordeel van Oostkamp. Met slechts 5 punten minder eindigden wij in de tweede periode op de zesde plaats.

 

Komende zaterdag trekken wij naar Wevelgem. Een ploeg in de onderste regionen van het klassement. Makkelijk wordt het zeker niet!