KSCWielsbekelogo.svg

Verslag

VERSLAG

KSCW wist dat het een goede zaak kon doen in de stand door de uitslagen van zaterdag. Onze spelertjes van de U6 mochten mee het veld op, zij waren in opperbeste vorm.

 

EEN HEEL SLAP BEGIN

Tien minuten ver en Sassport trekt ten aanval op links. Het schot van  Vandamme  gaat  rakelings naast. Wielsbeke deed er helemaal niets aan om dit te verhinderen. Een aantal dachten waarschijnlijk dat dit een stilstaande fase was, op sommige momenten is bewegen een beter plan.  Een eerste waarschuwing.

 

EERSTE HELFT VOOR BOEZINGE

Boezinge was het bedrijvigst in de eerste helft. Een kopbal van   Desmet  ging ook maar net naast. Wielsbeke dreigde enkel met een slap schotje van Jarne. Na een hoekschop mikt Arne in de kluts een bal recht op doelman  Scherpereel. Het betere acteerwerk kwam van de oranje mannen  uit Boezinge.

 

GERED DOOR DE PAAL

Tien minuten voor rust had Boezinge op voorsprong kunnen staan.  Een verre inworp werd doorgekopt en  Desmet  kopt het leer tegen de paal. Alsof dit voor de bezoekers nog niet erg genoeg was, blokte   Deman  de rebound van zijn eigen ploegmaat. De harde knal van  Landuyt  leek ons  toch een doelpunt in wording.

 

WAT MEER PEPER GRAAG NA DE PAUZE

Wil KSCW aanspraak maken op meer, zal het toch met wat attractiever  voetbal moeten komen opdagen. Amper afgetrapt wanneer alweer Desmet  uithaalt. Borre was geklopt, maar de bal zoefde net boven de kruising over. Gaan we dezeflde weg op?

 

KSCW SCHIET TOCH  WAKKER

Na tien minuten ploeteren beseffen de geel-witten dan toch  dat ze het kunnen. Na een mooie combinatie kan Andres net  niet bij de voorzet van  Jarne.  Enkele minuten  later krijgen we opnieuw een mooie aanval te zien. Alandson met een goede ingeving , zijn schot draait over.

 

DE PEPER OPGESPAARD VOOR HET SLOT

Aaron  onderuitgeschoffeld  door  Vandendriessche.   Onze toekomstige speler gelooft zijn ogen niet dat ref  Vynckier een  vrije trap floot.  Ruben achter de bal, Mathieu kopt de bal terug in het pak voor doel. Arne scoort door een slimme tik tegen de bal. Feest bij onze mannen.   Boezinge prikte enkel nog tegen met een torhenhoog schot van Coulleit. Ocharme de man die deze bal moet gaan zoeken.

 

TEGEN DE STERREN OP

Even later speelt  bezoeker  Boone  even de hoofdrol in ee nieuwe aflvering van Tegen De Sterren Op. Tijdens het struikelen slaagt hij erin de aangeschoten bal met twee handen  te  beroeren. De helderziende scheids wist wat er ging komen en  wilde deze arme man geen strafschop aansmeren.

 

VLIEGHE VLIEGT ER TERUG IN

Een kwartier voor tijd mocht Mathieu terug invallen. Na een voor hem en ook voor ons  veel te lange afwezigheid. Hij was al goed voor een assist. Nu klingelt hij het leer ook zelf in doel. De fase na strafschopfase is er eentje om in te kaderen. Goed storen van Jarne levert balverlies op. Onze youngster slaagt er steeds meer en meer in om zijn body te gebruiken. Pasje naar Ruben waarnaar Mathieu uithaalt en scoort via de deklat. Een rentree in stijl noemen ze dit.

 

DRIE PUNTEN BLIJVEN OP HERNIEUWENBURG

Na een zwakke eerste helft maakt KSCW het af in het slot. Boezinge mag vooral in eigen boezem kijken, het had de wedstrijd in de eerste helft een ander gezicht en ook een andere score kunnen geven.  Wij knalden naar de overwinning in het slot. Wie scoort die wint.