KSCWielsbekelogo.svg

RC Mechelen - KSCW 2-1

Op bezoek bij RC Mechelen, we wisten op voorhand dat we een avontuur gingen beleven. Het scenario zelf kregen we pas ter plaatse.

 

We werden vriendelijk onthaald door de plaatselijke politie. De spelers werden gedropt aan het stadion. Waar de supportersbus naartoe moest, was een raadsel. Uiteindelijk geparkeerd kregen wij een Mechels welkom door de veiligheidsverantwoordelijke (filmpje onderaan dit artikel). Gefrustreerd mochten we dan het stadion binnen, waar wij in een fantastische accomodatie terecht kwamen vol van fauna en flora (onkruid en duivenuitwerpselen). Mochen dieren in Pairi Daiza in zo'n kooi terechtkomen zou er zeker gedreigd worden met definitieve sluiting.

 

De eerste helft was er eentje met weinig beleving. De eerste echt goede aanval leverde dan ook een doelpunt op. Al was er wel een buitenspelgeurtje aan. KSCW raakte amper vooraan, het geraakte moeizaam door de Mechelse verdediging.

 

In de tweede helft kregen we meer bedrijvigheid langs beide kanten. Mathieu kreeg alweer de bal tegen de paal. Dat moet al de derde keer zijn in deze eindronde. Robin viel in en kreeg het Mechelse publiek stil met zijn gelijkmaker. We kwamen hierdoor beter in de wedstrijd en gingen op zoek naar meer. Zonder succes. Erger nog en totaal onverdiend was de 2-1 in het slot van de match, that's footbal. Een strijdend en vechtend Wielsbeke is hiermee uitgeschakeld voor de promotie na 4 leuke wedstrijden langs Vlaamse velden.

De supporters van RC Mechelen zorgden voor een leuke sfeertje. De KSCW-fanion diende hen met momenten serieus weerwerk. Bedankt aan iedereen die ons vergezelfde op deze verplaatsing!

 

Beeldverslag RTV: http://www.rtv.be/programmas/sport-op-zondag?ep=54784 (vanaf 5:50)
Samenvatting KscwTV volgt later :)