KSCWielsbekelogo.svg

Stasegem - KSCW B 0-4

1e helft :

15’ : Eerste kans voor Stasegem. Yentl dient in 2 keer tussen te komen.

22’ : Emile A wordt door Jens diep gestuurd. Zijn voorzet naar Thibaut wordt knap geplukt door de keeper.

31’ : Victor kan in de rebound van een corner richting doel koppen maar de paal verhindert de 0-1.

32’ : De keeper miskijkt zich op de snelheid van Emile A en neemt de bal met de hand buiten de 16 m.

 33’ : 0-1 : Thibaut trapt de bal staalhard in de kruising.

39’ : Na een nieuwe aanval van Stasegem wordt Yentl op de proef gesteld. Hij redt met de vingertoppen.

 

2e helft :

1’ : Na een mooie combinatie tussen Maxime en Lennert wordt de bal diep gestuurd op Jens. Hij komt een teenlengte te kort om af te werken.

3’ : Op een vrije trap wordt de bal niet goed weggewerkt. De bal wordt door de Stasegemse spits kort voor doel  op de lat getrapt. KSCW B komt goed weg.

 15 ‘ : 0-2 Lennert stuurt Maxime alleen op doel af. De keeper kan nog net met de vingertoppen bij zijn trap maar een goed gevolgde Emile A legt de bal mooi in doel.

20’ : Lennert recupereert de bal en stuurt Thibaut 2x alleen op doel af. Zijn eerste poging strandt op de keeper en zijn 2 e in het zijnet. Hier zat meer in.

 34’ : 0-3  Max wordt voor de zoveelste keer foutief afgestopt. Thibaut schildert de bal op het hoofd van Victor die mooi binnen kopt.

  44’ : 0-4 Kjell wordt door Pablo vrijgespeeld en zijn lob gaat mooi in doel.

 

KSCW B behaalde een mooie overwinning tegen een stevige tegenstander die er niet voor terug deinsde om af en toe de botte bijl boven te halen. KSCW B bleef echter voetballend oplossingen zoeken.

 

KSCW B : Roosenboom, Scherpereel, Cornelis, Dhont, Tieberghien, Vandeputte (81’ Deruytter), Deschrijver, Fillieux, Martin (85’ Muylaert), Colpaert, Arslyder (65’ Bruynooghe)