KSCWielsbekelogoJeugd.svg

DEEJAYS VAN EIGEN KWEEK

ALLEN DAARGEEN!!!

 

DEEJAYS van eigen KWEEK

Geachte ouders, sympathisanten van KSC Wielsbeke

 

Jaarlijks zijn er heel wat activiteiten die da kas van de jeugd van Wielsbeke spijzen. Koekenverkoop, eetfestijn, inkom voor de wedstrijd.. U hebt al heel geholpen om de jeugd vooruit te helpen. MAAR NU IS HET TIJD VOOR IETS ANDERS.

 

We organiseren op 5 mei 2018 een chique party namelijk : DEEJAYS VAN EIGEN KWEEK. Op dit evenement zullen deejays die behoren tot de jeugd van KSC WIELSBEKE zorgen voor fantastische feestmuziek ingekleed in een aantal verschillende muziekgenres.  Het publiek dat we met dit evenement willen aantrekken zijn vooral ouders van jeugdspelers maar ook de inwoners van Wielsbeke en omstreken. De opbrengst van dit evenement gaat naar de jeugd van KSC Wielsbeke.

Om dit alles te kunnen realiseren, hebben we uw steun nodig. We zijn namelijk op zoek naar sponsors om dit evenement te kunnen opstarten. Voor deze sponsoring staat natuurlijk heel wat in de plaats, hieronder een overzicht.

 

Voor de organisatie van DEEJAYS VAN EIGEN KWEEK zijn wij op zoek naar sponsors. Er zijn verschillende sponsorformules die u via deze link kan bekomen.

 

Alle sponsors komen dus op de facebook en passeren op de projectie op het evenement zelf, tenzij u ons vermeldt om dit niet te doen!
Affiches zullen bij alle sponsors rondhangen + in Wielsbeke en omstreken.              
Alle sponsors ontvangen een sponsorovereenkomst om bij de belastingen te voegen.                    

Alle sponsors kunnen logo doorsturen naar djeigenkweek@gmail.com.

Indien u liever iets anders aanbiedt als sponsoring of u wil een aanpassing van een sponsorformule dan kan u dit bespreken in onderling overleg met één van de organisatoren.
Mocht het voor u interessant zijn dat wij eens langskomen om onze bedoelingen nog iets meer uit te leggen dan mag u ons altijd contacteren, zie gegevens onderaan.

Graag uiterlijk tegen 11 februari laten weten als u geïnteresseerd bent in dit project!

Hopelijk hebben wij bij deze uw interesse kunnen wekken

 

Met vriendelijke groet

Glenn Maddens  –  0479/ 83 99 77 – djeigenkweek@gmail.com

Yves Matton – 0479/ 35 62 79 - djeigenkweek@gmail.com