KSCWielsbekelogoJeugd

Lid worden?

Aansluiten

Je zoon of dochter ongedwongen en met plezier laten voetballen? … Al eens aan KSC Wielsbeke gedacht? Wil je je kind laten beginnen met voetbal of ben je op zoek naar een nieuwe club, dan ben je bij KSC Wielsbeke  aan het juiste adres.

 

KSC Wielsbeke is een warme familieclub waar je kind en jij zich snel thuis zullen voelen. Natuurlijk draait het om voetbal, maar het sociale aspect binnen onze club is even belangrijk.

 

Bij KSC Wielsbeke is iedereen welkom. Je zoon of dochter kunnen er samen met zijn of haar vriendjes trainen en voetballen en nog meer nieuwe vrienden maken. 

 

Daar we vanaf U10 op interprovinciaal spelen en we voorlopig niet over de accomodatie beschikken om verder uit te breiden, wordt er, voor nieuwe spelers, vanaf de leeftijd van U8 gewerkt met enkele detectietrainingen voor we u kunnen aansluiten. Dan wordt er, in het belang van het kind en de club, gekeken naar het huidig niveau dat de speler heeft. Indien de sportieve staf een positieve evaluatie  geeft, kan er overgegaan worden tot de aansluiting bij KSC Wielsbeke. 


Interesse?

Contacteer onze coördinator talentendetectie & recrutering :

Philip Uyttenhove 
0470/69 22 18
kscw.scouting@gmail.com
 

Ervaren jeugdtrainers

KSC Wielsbeke heeft gediplomeerde en ervaren jeugdtrainers, die je kind naast voetbal bovenal plezier in het voetbal en in teamsport zullen bijbrengen.


Wie kan lid worden?

Alle jongens en meisjes vanaf 5 jaar kunnen lid worden. Spelers kunnen aangesloten worden bij de KBVB wanneer ze ten volle 5 jaar zijn (5de verjaardag). Dit zijn de mogelijkheden:

 

1. Ik ben NIET aangesloten bij een andere club van de KBVB:
Je tekent een nieuw aansluitingsformulier.

2. Ik ben aangesloten bij een club van de KBVB :

 

  • Ik geef mijn ontslag tussen 1 tot 30 april:
    • Je moet eerst persoonlijk ontslag nemen bij je huidige club via een ontslagformulier dat tussen 1 april en 30 april aangetekend moet verstuurd worden naar zowel je huidige club als naar de KBVB. Vanaf 2 mei kan je dan een nieuw aansluitingsformulier bij KSC Wielsbeke ondertekenen. Je bent dan aangesloten vanaf het nieuwe seizoen.

 

  • Ik wens te veranderen tijdens een lopend seizoen :
    • Je kan slechts van club veranderen met toestemming van je huidige club. Dit moet gebeuren met een zogenaamde “witte transfer”. Deze overgangsmachtiging gebeurt via E-Kickoff en wordt door de inkomende club aangevraagd. De speler of wettige vertegenwoordiger kan de overgang elektronisch handtekenen via zijn e-ID (elektronische transfer en onmiddellijk speelgerechtigd) of tekenen op het aanvraagformulier (semi-elektronische transfer en wachttijd van 8 dagen). De GC van de uitgaande club moet de overgang online valideren.


LIDGELD voor het seizoen 2024 – 2025 :

  • U 06 - U 07 : €280
  • U 08 - U 11 : €360
  • U 12 - U 19 : €490

Footpass

Footpass