Anzegem - KSCW 3-2

Een  zon- en mondmaskerovergoten  Anzegem was het decor voor de herstart van het provinciale voetbal. Hoogstwaarschijnlijk net iets te veel volk dan toegelaten. Heel wat  kijklustigen hadden ook nog een handleiding mondmaskers voor beginners   nodig.  Dat is dan ook weer spijtig voor wie het wel correct deed. Deze  uilskuikens  naar de uitgang van het stadion begeleiden was een beter plan geweest.

 

De sportieve kant dan. Nog geen dertig seconden ver en   De Haspe  kan moederziel alleen de 1-0 binnenkoppen. Mochten we niet beter weten zouden we denken dat onze spelers getroffen zijn door één of ander virus. Laten we het in dit geval bij 'nog niet helemaal wakker' houden.   KSCW kwam daarna steeds beter in de match, creeërde aanvankelijk ook weinig kansen maar gaf ook weinig weg.   Een halfuur ver wanneer Alandson zich goed bij de bal wringt en fraai afwerkt in de korte hoek na een één-tweetje met Ruben. Nog beter   werd het 5 minuten later.  Een splijtende pass van Alandson brengt Mathieu in stelling, de thuisdoelman kan  onvoldoende bij de plaatsbal,  KSCW staat zowaar aan de leiding. Vijf minuten voor de pauze stonden de bordjes alweer gelijk. Demets (ex KSCW) zorgde met de mooiste goal van de namiddag voor een 2-2 ruststand.

 

In de tweede helft een pak minder goals. Beide teams brachten enkele mooie combinaties op de mat en hielden elkaar in evenwicht.  De beslissing viel in het slot van de match, wanneer Delvaer na een hoekschop iets te gemakkellijk de winning goal voor de thuisploeg kon binnenknikken.

 

Een mooie opener voor het seizoen.  De kans is groot dat het voorlopig één van de weinige wedstrijden met publiek zal geweest zijn. De spelers en trainers kunnen op deze prestatie zeker verderbouwen! Hier zit muziek in!

 

Goals:  1'  De Haspe (1-0),  32' Alandson (1-1),  37' Vlieghe (1-2),  41' Demets (2-2),   86'   Delvaer

 

Opstelling KSCW:  Vandenborre, Khramaz, Beeuwsaert, Cornelis, Maddens, Dhondt (45' Vandendriessche), Wullaert (45' Planckaert), Bonte, Holvoet (45' Filieux), Vlieghe, Alandson (45'  Dejaegere)

counter free