Diksmuide - KSCW 4-2

Het moet gezegd zijnde, je staat zelf ook niet te springen om na leuk bekeravontuur op woendagavond een wedstrijd in te halen. Dat is ook voor onze jongens zo gebleken. We botsten   op een scherp, enthousiasten jong Diksmuide. Dat duidelijk zin had in z'n eerste thuismatch na toch wel een tijdje van afwezigheid in eerste provinciale.

Na 10 minuten op de klok stond de 1-0 al op het bord. Nog eens 10 minuten later stonden  bordjes via Jeroen gelijk. Lang duurde het niet voor Diksmuide  na een hoekschop de 2-1 aantekende. Op slag van rust kregen we na een scherpe counter ook nog de 3-1 op ons bord gepresenteerd.

De tweede helft was amper begonnen  toen ook al het vierde doelpunt tegen de touwen werd gejaagd.  Diksmuide kon vanuit een zetel de wedstrijd uitspelen. Ze scoorden (voor hen dan) op de goede momenten om KSCW helemaal knock-out te slaan.  In de slotfase milderde Jari nog toch 4-2.

Zaterdag zullen we opnieuw vol aan de bak moeten tegen Wervik. De enige ploeg met het maximum van de punten in onze reeks.Hopelijk speelt de opeenstapeling van matchen ons geen parten. Dit wordt de  zesde uitmatch op een rij.