DOSSIER KRAAIENHOF

Groot Nieuws vanuit KSC Wielsbeke! 

 

We zijn enthousiast om met jullie een spannende update te delen over de toekomst van onze geliefde site Kraaienhof 

 

In nauwe samenwerking met de Gemeente Wielsbeke, de Wielsbeke Pitbulls, en vertegenwoordigers van alle politieke partijen, zijn we achter de schermen druk bezig geweest met de planning en voorbereiding van een ambitieus masterplan. Een plan dat nieuwe voeding zal geven aan ongeveer 500 sportende leden (Wielsbeke Pitbulls en KSC Wielsbeke). Een plan dat rechtstreekse impact zal hebben op minimaal 2000 inwoners (spelers, ouders, grootouders,...) van Groot-Wielsbeke. 

 

Deze samenwerking heeft reeds geleid tot positieve gesprekken en onderhandelingen die ons vertrouwen geven in de toekomst van onze Club. 

 

We zijn trots om aan te kondigen dat de eerste stappen naar de verwezenlijking van dit plan al zijn gezet met de start van verfraaiingswerken aan de site Kraaienhof. En dat is nog maar het begin!

 

Het hoogtepunt van dit eerste deelproject is de aanleg van een Red Court, een project waarvan de werkzaamheden zijn voorzien om te starten in 2024. Deze ontwikkeling markeert een belangrijke mijlpaal in onze voortdurende inspanningen om Wielsbeke een betere (sport)plaats te maken voor iedereen.

 

Maar daar stopt het niet! Ons masterplan omvat meerdere deelprojecten die alle facetten van onze site zullen verbeteren en verrijken. We zijn vastberaden om hard te blijven werken achter de schermen en om jullie periodiek en via diverse kanalen op de hoogte te houden van elke stap die we zetten. Wielsbeke steekt haar ambitie niet onder stoelen of banken om de opkomende sportieve hoogconjunctuur volop uit te bouwen.

 

We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit project tot nu toe. Jullie steun en inzet zijn de sleutel tot ons succes. Samen bouwen we aan een heldere infrastructurele en sportieve toekomst voor Gemeente Wielsbeke, KSC Wielsbeke, de Pitbulls! 

 

Blijf ons volgen voor meer updates en spannende aankondigingen in de toekomst.

#KSCWielsbeke #GemeenteWielsbeke #BaseballPitbulls #Verfraaiingswerken #RedCourt2024 #SamenSterker