Jong Vijve - KSCW 1-2

Onze beloften aangevuld met enkele spelers van de B-ploeg trokken gisteren naar de buren van Jong Vijve om er een oefenwedstrijd af te werken.

De reserveploeg van Vijve had de eerste helft geen poot om op te staan. De jongens van coach Jari Decoster lieten met momenten heel goed voetbal zien en dat resulteerde ook in 0-2 ruststand. Emile Arslijder opende de scoren met een leuke actie en een fijne afwerking, balletjes voorbij de keeper in de verste hoek. De tweede goal kwam op naam van Maxime Pauwels via strafschop.

In de tweede helft kwam Vijve wat beter voor de dag. Onze doelman moest enkele nodige reddingen doen en moest zich toch nog een keer gewonnen geven. Er zaten daar toch Vijfse jongens tussen van pakweg 10 jaar ouder of meer. Een mooie prestatie met bij vlagen ook nog goede acties. Dit smaakt naar meer.