KSCW B - Aartrijke

Onze B-ploeg speelde zijn laatste wedstrijd in de beker tegen Aartrijke. Een hele potige ploeg, misschien net iets te potig. Zo moest Maxime vroegtijdig in de eerste helft het veld verlaten na meerdere onnodige schopjes en duwtjes. Pablo had alweer last van zijn gevreesde hamster (dan weer zonder contact van de tegenstander) en mocht ook vroeger dan voorzien naar de kant.

De strijd langs de zijlijn was leuk om volgen, er vielen leuke woorden tussen beide trainers. Beide zagen de wedstrijd uiteraard door hun eigen bril. Zo wilden de geel-witten een rode kaart na een gemene tackle van langs achteren. De bezoekende bank sprong dan weer recht voor natrappen op hun doelman. De scheidsrechter hield de kerk in het midden en strooide twee keer met een gele kaart.

Aartrijke heeft de zege helemaal niet gestolen. Het begon nochtans mooi voor onze jongens, Pablo zijn gekende zondagsschot landde enig mooi in de haak. Even kijken op de agenda, Pablo heeft de goede dag uitgekozen, het is inderdaad zondag. Verder had de bezoekende coach niet veel goeds te mompelen over Pablo, wij zijn er trots op! Net voor de rust kwam de gelijkmaker op het bord, na een mooie combinatie werd de bal in het hoekje getikt.

Tweede helft, zelfde spelbeeld. Aartrijke met de betere kansen. De 1-2 kwam er via een voorzet op links, binnengetrapt. Een derde treffer werd gescoord vanop de stip nadat onze doelman iets te enthousiast in de voeten vloog van één van de bezoekers. KSCW kreeg luttele minuten later zelf ook nog een strafschop. Niemand gaf de bezoekende blauwe smurf in de goal een symbolische frank. Toch ging hij naar de goeie hoek en stopte de elfmeter. In de latere strafschoppenreeks deed hij in diezelfde hoek zijn huzarenstukje nog eens over.