KSCW B - Elverdinge 0-1

Eerst even wat cijfertjes op een rijtje zetten. Gemiddelde leeftijd KSCW B 18,5 jaar, gemiddelde leeftijd van de bezoekers uit Elverdinge 28,3. 

 

De bezoekers dachten even een zondagswandelingetje te maken tegen een Wielsbeeks jeugploegje, dat liep toch even anders dan gedacht. KSCW had zeker in de eerste helft het betere spel en ook de betere kansen. Ook in de tweede helft moesten wij zeker niet onder doen. Alleen de bal ging er niet in, en als de bal er dan wel inging, was er de scheidsrechter die er met buitenspel een fluitje tussenstak. Voor beide ploegen werden aanvallen vaak terrecht en ook vaak onterrecht afgefloten voor buitenspel. De man in het zwart kan het op zijn alleen ook niet allemaal zien, het is hem vergeven.

 

Mooi voetbal, vlotte pasjes, het oogt allemaal mooi. Het grote probleem, efficientie voor doel. Kansen waren er nochtans genoeg. De bezoekende doelman zat er onder andere met een katachtige pantersprong ook voor iets tussen. 

 

Nadat de Elverdingse spits verzuimde een aantal opgelegde kansen in het mandje te leggen lukte het hem een kwartier voor tijd dan toch. Balletje tussen de verdedigers en binnentrappen. De bezoekers verdienden wel een goaltje (en misschien ook wel een strafschop), maar onze jongens verdienden dat zeker ook. 

 

Blijven verder werken jongens! Binnen 3 weken start de competitie met de klepper en topper tegen Oostrozebeke. De ballen zullen er dan wel invliegen.

 

Opstelling: Messiaen, Pauwels, Deckerck, Verledens M. (53' Callens), De Donder (46' Verledens F.), Scherpereel, Duijvejonck (Van Tieghem), Bruynooghe, Vendeputte, Vanbosseghem, Arslyder