KSCW B - Oostrozebeke

De sfeer was goed, de supporters (ook van Rozebeke) talrijk aanwezig.  KSCW begon het best aan de wedstrijd, de bezoekers kwamen amper voor de goal en waren duidelijk zoekende naar hun goede doen. Na een twintigtal minuten kreeg Thibault nog een uitgelezen kans om de score te openen, hij stormde alleen op doel af maar besloot op de doelman. Net op het moment dat iedereen in een Wielsbeekse goal ging gaan geloven kregen wij het deksel op de neus. Bij een eerste echt goede aanval van de bezoekers ging de bal (na slap verdedigen) ook tegen de netten. Met een 0-1 achterstand gingen wij ook rusten.

In de tweede helft zagen we aan  beide kanten wat kleine kansjes, echt groot gevaar leverde dit niet op.  Na twintig minuten spelen zette Oostrozebeke een counter op. Drie mannen tegen twee van ons, dit zag niemand goed komen. Emile trok aan de noodrem, hij kreeg hiervoor een rood karton onder zijn neus geschoven. Met een mannetje minder ging de motor helemaal aan het draaien bij de SCOR. De buitenspelval werd niet opengezet waardoor de 0-2 tegen de touwen ging. De laatste goal slikten wij vijf minuten voor affluiten op een vrije trap, de positie van de muur had daar ook wel iets mee te maken.

Onze jongens hebben alweer heel wat leergeld betaald op deze eerste speeldag. Er zit zeker muziek in deze ploeg. Blijven verder doen! Blijven knokken! Dan zullen de punten zeker wel komen!