KSCW B veert op.

Verrassing van formaat, winst tegen de leider

Het jonge KSCW had pas vorige week op Anzegem B zijn eerste overwinning gehaald 2-9. Zaterdag kwam de ongeslagen leider uit Ingelmunster op bezoek, een zware klus. De leider imponeerde tijdens de eerste helft en kwam net voor de rust 0-1 voor via Debeuf.

KSCW B kwam kort na de rust op gelijke hoogte via een penalty 1-1 door doelman Kobe. De pas ingevallen Kjell bracht met een stiftertje over de doelman geel-wit 10 min voor tijd 2-1 voor. 5 minuten later stelde Ingelmunster met een mooie vrije trap gelijk 2-2 Cottignies. Maxime kreeg zijn 2e gele kaart en KSCW moest het slot met 10 man verder. In de laatste minuut zag de leider nog een doelpunt afgekeurd en in de daaropvolgende fase bediende Thibault de ook ingevallen Matisse in de zestien. Matisse draaide zich mooi vrij en schoot onder de doelman de winnende 3-2  tegen de touwen.

Voor Ingelmunster de eerste nederlaag uit haar (jonge) bestaan tegen een jonge (gemiddeld 18,3 jaar) geel-witte thuisploeg.