KSCW is opnieuw een 3-sterren club!

KSC Wielsbeke ondergaat 3-jaarlijkse audit

 

KSC Wielsbeke werd dit seizoen opnieuw onderworpen aan de 3-jaarlijkse controle van het bureau Double Pass. Met deze audit bepalen ze of we de komende seizoenen opnieuw ‘interprovinciaal niveau’ mogen aanbieden. Om dit te behalen moet men minstens 3 sterren scoren.

 

Nieuwe audit

 

Het bureau Double Pass kwam tijdens de laatste maanden van 2021 onze jeugdopleiding inspecteren. Tijdens deze controle bekijken ze de volledige jeugdwerking van onze club. Verschillende trainingen en wedstrijden werden bekeken. Maar ook de administratieve zaken dienden verwerkt te worden in ons sportief dossier. Een huzarenstukje voor onze TVJO Kurt, jeugdmanager Danny en de vele medewerkers die hun steentje hebben bijgedragen. Dankzij de inzet van iedereen binnen de club werd ons dossier mooi op tijd afgewerkt. Het was spannend afwachten op het definitieve resultaat.

 

Resultaat

 

Deze avond kwam dan het heugelijke nieuws dat KSC Wielsbeke de komende 3 jaar opnieuw ‘interprovinciaal niveau’ mag en kan aanbieden. We werden opnieuw beloond met ««« sterren. Toch iets waar we oprecht fier op mogen zijn. Graag willen we dan ook alle leden van de werkgroep, coördinatoren, trainers, ouders en spelers danken voor hun inzet gedurende deze periode.

 

KSC Wielsbeke kan met een goed gevoel het laatste deel van de competitie aanvatten. Het zullen nog spannende weken worden. Onze A-ploeg is nog volop in de strijd voor de titel in 1e provinciale en de jeugdploegen spelen nog de laatste wedstrijden van de competitie.

 

Forza KSCW.