Le Bistrot de Paul - By Ghistelinck

Op dinsdag 17 januari 2023 werden de partners van KSC Wielsbeke uitgenodigd bij Ghistelinck te Waregem. 

 

Nadat het hoofdkantoor van Mercedes-Benz besloten had om , voor de eerste keer in de geschiedenis, niet aanwezig te zijn op het autosalon in Brussel bleven ze bij Ghistelinck niet bij de pakken zitten. In mum van tijd werd een volledig nieuw concept uit hun hoed getoverd.  Welkom in Le Bistrot de Paul, welkom op het mooiste wagenpark van de regio!  Een gedurfd en vernieuwd concept waarbij we kennis konden maken met de prachtige voertuigen in een heerlijke Parijse sfeer.

 

Het werd een fantastische avond waarbij onze partners kennis konden maken met de mooiste voertuigen in  een zeer aangename sfeer. We werden getrakteerd op heerlijke hapjes en Champagne à volonté. Tot laat op de avond werden we ondergedompeld in de warme en mensvriendelijke bedrijfscultuur van Ghistelinck, en dit met een bijzonder gezellige Parijse tint. 

 

Een avond om niet snel te vergeten. Namens KSC Wielsbeke willen we iedereen bij Ghistelinck Mercedes-Benz danken om dit mogelijk te maken. 

 

Voor de partners die er deze avond niet bij konden zijn. Op 31 augustus 2023 nodigt Ghistelinck ons opnieuw op hun hoofdzetel te Waregem uit om de nieuwe ploeg voor het seizoen 2023-2024 voor te stellen. Noteer dit alvast in uw agenda!