Lokeren-Temse - KSCW 3-0

Het had gekund. Dit gevoel blijft toch over na de bekeruitschakeling in Lokeren-Temse. We hebben zeker in de eerste helft laten zien wie we zijn en wat we kunnen. Van onszelf ingraven was geen sprake.

Bekijk zeker ook de beelden van de wedstrijd onder dit artikel of op onze FB-pagina!

Voor de wedstrijd al meteen wat opschudding. De grensrechter besloot dat KSCW niet in z'n eigen truitjes mocht aantreden.  Oordeel zelf op toegevoegde foto onderaan  of de gele streep op de mouw al dan niet verwarrend is.

Wat we absoluut wilden vermijden is niet gelukt, een vroege tegengoal. Nadat het schot van Jari maar nipt over doel vloog schoot De Cuyper aan de overzijde ongestoord de 1-0 tegen de touwen. Daarna kregen Andres (scherp hoek) en ook Pietje (op de doelman) nog prima kansen tot scoren. Dit lukte niet en dan weet je dat het moeilijk wordt.

Na de pauze een slapper Wielsbeke, onze kansen bleven dan ook uit.  Onze kapiteit moest het veld bloedend verlaten. Hij nam de quote eerder op onze site iets te letterlijk en gooide zich als een leeuw voor de bal. Onze Wielsbeekse leeuw werd genaaid in het ziekenhuis met een net iets te grote wonde.

KSCW kraakte pas in de het slot onder toenemende druk van de thuisploeg en fanatieke thuisaanhang.  Laurens en Ibou zorgden in 5 minuten voor de 3-0 eindstand.

Einde verhaal voor KSCW in de beker van België na  een schitterend parcours!  We kregen nog een applaus van de Lokeren-Temse fans en keerden met een fijne ervaring terug naar huis.

Woensdag start nu de competitie. Diksmuide wordt de eerste tegenstander van 4 in de komende twee weken.  De tol van de beker ... moeilijk gaat ook!