Netwerkavond opnieuw groot succes!

Op woensdag 24 april organiseerde het commercieel team van KSC Wielsbeke onze 3e netwerkavond van het seizoen.

 

Deze keer waren we te gast bij Bar'Botte te Waregem. Een fantastische zaak aan het Bloso centrum waar jong en oud welkom zijn. Waregem is al jaren gekend als 'de paardenstad', vanaf nu kent het grotere publiek Bar'Botte ook als de thuishaven voor de echte genieter... . Zeker een aanrader om eens langs te gaan. 

 

Net zo stijlvol als de zaak was de prachtige Mercedes CLE 300 4MATIC Coupé, het nieuwe model dat de E coupé vervangt. Een mat zwarte bollide die alle aanwezigen deed watertanden. Enkele partners waren al aan het wegdromen...

 

Waar we vorig seizoen nog gekozen hadden voor een wine-tasting werd dit jaar de barbecue in de aandacht gezet. Daarvoor werd beroep gedaan op Braainest uit Deinze. De place to be voor alle barbecueliefhebbers en tuinmeubelen. Om de zaak extra in de kijker te zetten nam Jurgen (zaakvoerder Braainest) contact op met BRUUT een cateringbedrijf. Deze combinatie zorgt voor vuurwerk op en naast de BBQ. Samen gaan ze nu overal ten velde hun kunsten gaan showen! Wij waren erbij en konden, samen met 40 gasten, genieten van de heerlijke kookkunsten van het Braainest team! Hebben jullie een feestje gepland of bent u op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijf? Zoek niet langer en neem zeker contact op met Jurgen (info@braainest.be)

 

Het werd een meer dan geslaagd netwerkmoment. Nieuwe en vertrouwde gezichten konden genieten van een heerlijke maaltijd en bleven tot de vroege morgen nakaarten over een fantastische avond. 

 

Het volledige bestuur van KSC Wielsbeke wil dan ook alle aanwezigen bedanken en hopen jullie snel weer te zien!

 

Daarnaast een speciaal woordje van dank aan de zaakvoerders van Bar'Botte, Braainest en garage Ghistelinck. Dankzij jullie werd dit opnieuw een fantastische avond!