Verslag

VERSLAG

KSCW tegen de Rassing. Altijd wel een match om naar uit te kijken. Door de goede resultaten in de beker van België werd de wedstrijd verschoven  naar een donderdagavond. Hierdoor waren wij genoodzaakt op ons tweede veld te spelen wat het niveau van de wedstrijd niet ten goede kwam.

KSCW creeërde de meeste kansen, het waren onze buren die er in slaagden om te scoren.  De meeste kansen noteerden we in de eerste helft.  Jarne  vond de bezoekende doelman op z'n weg.  Tibo zijn bal viel net iets  te laat naar beneden, Edouard koos na mooi voorbereidend werk van Jarne de verkeerde hoek en tot slot trapte Jarne de beste kans over de kooi van   Santens.

Aan de overkant was de Wielsbeekse verdediging  ene  Tjardo  Vanderghinste helemaal vergeten. De bal viel ietwat onhandig voor zijn voeten waarna hij op doel afstoomde.  De bal botste voor onze doelman op de verkeerde moment, waardoor  de 0-1 in de korte hoek binnenschoof.

De tweede helft was het balbebezit en het spel voor onze geel-witten. Alleen resulteerde dit niet in kansen. In het begin kreeg  Depraetere  nog de beste kans voor de  bezoekers. Arnold ranselde het leer uit doel. Ruben kopte in het midden van de tweede helft de bal nog op de  paal na een corner. Meer sensatie viel er na de pauze niet te beleven. Arnold mocht in het slot ook nog mee de zestien in. Zonder resultaat, er zijn zo van die dagen waarop het net niet lukt. Vandaag was er duidelijk zo eentje.

Op naar zondag, vanaf dan zitten we terug op het normale schema met 1 match per week. Zolang corona geen roet in het eten gooit.