Verslag

VOORAF

Na de derbynederlaag moest het vandaag gewoon beter.  Kersverse fusieploeg Koksijde-Oostduinkerke was de tegenstander van dienst.  Het lijkt trouwens wel de helft van  Belgische kustlijn. We kregen de volledige naam niet in de layout gepast van onze website en ons beeldverslag. Bij de bezoekers is Nick De Groote de trainer, vorig jaar nog in loondienst bij KSCW, helaas het volledige seizoen in de lappenmand.

EERSTE HELFT

Eenrichtingsvoetbal  richting doel van Decorte.  Een eerste trap van Jarne ging voorlangs, bij zijn tweede poging was het wel prijs. Balverlies bij de bezoekers na een inworp.   Jarne ging op wandel en schoot knap binnen.  KSCW bleef de lijnen uitzetten, enkele kansen dienden zich aan. Jari kon van dichtbij tussen een bos van verdedigers niets doen.   Afstandsschot Tibo, ver naast.  Ook Mathieu kende geen succes, na een mooie aanval besluit hij net naast. Daarna volgen twee strafschopfases. De eerste, waarvan we dachten niets aan de hand, belandde op stip. Mathieu ,zet keurig om, 2-0. Na het bekijken van de beelden zien we dat Mathieu serieus tegen de grond werd geworsteld door Ternier. Twee minuten later had de bal opnieuw op de stip gemoeten,   Deschacht neemt de bal in de draai mee met de arm. Aan de overzijde kon enkel   Vanhee voor wat dreiging zorgen.

TWEEDE HELFT

Net zoals tegen de Rassing stelde de tweede helft heel wat minder voor.   Jari kwam een schoen tekort om binnen te tikken. Verder dachten we dat het tijd was om  2-0 eindscore de wereld in te sturen toen Jeroen met een nummertje op de proppen kwam. Hij speelde de bal netjes door de beentjes van  Winnock en plaatsste de bal daarna over de doelman vanop het midden van de speelhelft. Keurig, netjes, mooi! Zo kwam de 3-0 eindstand op het bord.

EINDE

We schakelen nu terug over naar een normaal competiteschema. Na 4 wedstrijden in twee weken is het welletjes geweest. KSCW nestelt zich in het peloton van het klassement. Blankenberge (indrukwekkend bekerparcours) en Dadizele lijken de  felste start te hebben genomen.   Met nog een aantal inhaalmatchen krijgen we wel een vertekend  beeld.