Verslag

De voorbereiding van het nieuwe seizoen loopt naar zijn einde. Het ideale moment om de buren van SV Ingelmunster eens uit te nodigen voor een oefenpot.

Het werd een leuke wedstrijd met twee ploegen die toonden dat ze er zin in hadden. De bezoekers kwamen al vlug op voorsprong. KSCW probeerde het tij te keren maar keken, na een snel uitgespeelde counter, plots tegen een 0-2 achterstand aan.  Na een foutje van de bezoekende doelman kon Jeroen Bonte de score milderen. Hij schilderde de bal mooi over de doelman het open doel binnen.

Net toen iedereen dacht dat het erop en erover zou worden kreeg Wielsbeke opnieuw veel te gemakkelijk de 3e tegentreffer binnen.  Een snelle counter die in eerste instantie nog goed gepakt werd door Arnold Vandenborre maar in de herneming makkelijk binnen getikt werd.  De geel-witten keken opnieuw tegen een dubbele achterstand aan.

Enkele minuten voor de rust konden onze jongens een mooi uitgespeelde actie prima afronden. Via verschillende spelers kwam de bal, net buiten de rechthoek, in de voeten van Siebert Desmet die mooi zijn man uitschakelde en in de korte hoek de 2-3 ruststand binnen trapte.

Na de deugdoende koffie kon Wielsbeke licht de bovenhand nemen. SV Ingemunster kon iets moeilijker de vrije man vinden en de thuisploeg kwam iets beter in de partij. De verdiende gelijkmaker kwam van de voet van Pieter De Winter.  Een snelle vrije trap leverde een mooie voorzet op en Pieter kon met een hakje de 3-3 tegen de touwen leggen.

Vlak voor affluiten kwamen we nog goed weg maar de bezoekers konden de bal net niet tussen de palen krijgen.

3-3 eindstand na een aantrekkelijke pot voetbal. Op naar de volgende.