Verslag

VERSLAG

Op de vijfde speeldag al de derde uitwedstrijd voor onze jongens. Opnieuw stond een stevige tegenstander op het menu. Na een goede 7 op 9 was het zaak om opnieuw punten te pakken tegen KSV Rumbeke.

De eerste dreiging van de wedstrijd kwam op naam van geel-wit. Ruben met een afstandsschot en een stuit net voor de doelman waardoor Vonck de bal even moet lossen (min 6).

Reactie van de thuisploeg met een afstandsshot van Dumoulin dat net naast gaat (min 8). Voorzet op rechts van Behaeghel en Dutoit die naast kopt (min 14). Min 23 cross van Thomas op Jarne. Jarne maakt de actie, komt naar binnen, legt af voor Ruben die vanop de zestien staalhard onderkant deklat binnen knalt 0 - 1. Even windstil wat fases betreft maar niet qua weer dat de ganse wedstrijd het spelen niet makkelijker maakt. Rumbeke gaat op zoek naar de gelijkmaker. Dutoit speelt centraal Vermaut aan die op doel af kan gaan. Jonathan met een sterke terugkeer die Vermaut kan afblokken vooraleer die kan schieten (min 35). Eén minuut later Vermaut doorheen de buitenspelval, omspeelt Noah, moet naar rechts uitwijken en schiet op de paal. Min 41 nog eens KSCW voorzet Jarne en de kopbal van Nicolas gaat naast. Rust 0 - 1. Wielsbeke in de tweede helft tegen de wind maar met eerste gevaar. Aanval over rechts, de bal komt op de zestien en Ruben schiet hoog over doel (min 50). Na hoekschop recupereert Nicolas de bal. Hij haalt de achterlijn, legt de bal mooi voor doel, niemand van geel-wit was goed gevolgd (min 59). Afstandsschot Glenn op de doelman (min 59). Jarne komt naar binnen, speelt Thomas aan. Zijn schot gaat voorlangs (min 64). Balverlies in de thuisverdediging na aandringen van Jari. Jari kan de zestien binnen gaan, legt perfect af op Jarne die de doelman tegenvoets neemt (0 - 2  min 72). Min 73 Jarne met een individuele actie op rechts. Hij komt de rechthoek binnen en Vonck kan zijn schot maar net uit de bovenhoek houden. De laatste 10 minuten haalt de thuisploeg nog eens alles uit de tank. Min 84 wordt een speler door de buitenspelval geloodst, kan op Noah afgaan maat moet te ver naar buiten uitwijken, weg kans. In de laatste minuut kan Van Exem na hoekschop met het hoofd milderen (1 - 2). 3 minuten in blessuretijd nog een scherpe Rumbeekse voorzet vanop links die voorbij iedereen gaat.

Eindstand 1 - 2, mooie overwinning van geel-wit in moeiljke weersomstandigheden.