Verslag

VERSLAG

Voorlopig verslag uit de krant : 

 

Leider Wielsbeke kon allerminst overtuigen op het veld van rode lantaarn Zonnebeke en zorgde niet echt voor gevaar. De thuisploeg slaagde daar wel in en dwong zelfs diverse kansen af, maar Logie tot twee keer toe en Vanhoutte konden niet besluiten. Kort voor de rust nam Wielsbeke over. Debeer moest een bal op de lijn redden, maar de bezoekers kwamen toch op voorsprong. Een bal van Verstraete keerde via de lat terug en Dejaegere scoorde in de rebound. 

 

Na de rust kon al snel de ingevallen Knockaert het evenwicht herstellen. Op het uur kreeg Wielsbeke een strafschop, maar thuisdoelman Vanderschaeghe redde knap. Dat deed hij ook toen hij in de slotfase nog een ultieme poging van onder de lat kon halen en zo een punt voor zijn ploeg kon redden. (kv)

 

SCHEIDSRECHTER: Patrick Ouvrein 

DOELPUNTEN:  38’ Dejaegere 0-1, 56’ Knockaert 1-1 

ZONNEBEKE:  Vanderschaeghe, Logie (46’ Knockaert), Leyn (75’ Sarrazijn), Knockaert, Da Silva, Vanhoutte, Bonini, Bouckaert, Demedts, Samba, Debeer

WIELSBEKE:  Vanwalleghem, Depondt, Wysselinck, Maddens, Coopman, Steelant, Wullaert, Verstraete, Dejaegere, Verschelde (81’ Planckaert), De Winter (65’ Bonte) 

GELE KAARTEN:  geen