Verslag

VERSLAG

De tweede thuiswedstrijd van het seizoen was opnieuw een topper tegen Sassport Boezinge.  Met een overwinning kon KSCW de voorlopige leidersplaats in handen nemen.

Boezinge kwam goed uit de startblokken en was direct gevaarlijk met een hoekschop. De kopbal van Nalli gaat echter net naast (min 1). Het antwoord liet niet op zich wachten van KSCW want na balverlies in de Boezingse verdediging kon Nicolas Thomas aanspelen in de zestien. Zijn voorzet/schot gaat voorlangs (min 4).

Balrecuperatie geel-wit centraal. Jarne draait mooi weg van zijn tegenstander en schiet de bal mooi in de rechter benedenhoek binnen 1 - 0 na 8 min. De talrijk opgekomen supporters konden de eerste keer juichen.

Wielsbeke zette door. Jarne met een voorzet op Thomas die met een halve omhaal net over schiet (min 19). Wat later kon Jarne opnieuw uitpakken met een scherpe voorzet/trap. De doelman kon de bal uit de hoek slaan (min 21).

Na een snelle omschakeling op links krijgt Thomas de bal mooi voor doel. Jari kopt zijn voorzet net naast (min 29). Op het halfuur kon Boezinge nog eens dreigen. Dries kan het schot afblokken (min 31). Even later Brogniez met een schot centraal waar Noah niet veel moeite mee heeft (min 33).

KSCW kon met een verdiende 1 - 0 de rust ingaan.

Na de koffie was het duidelijk de thuisploeg die het heft in handen wou nemen. Na amper 8 minuten begon KSCW aan een dolle 5 minuten.

Alles begon met een mooie aanval en dito voorzet naar de tweede paal. Nicolas kwam goed ingelopen en kon prachtig afgewerken met een gerichte kopbal.  2 - 0 (min 53).

Het doelpuntmuziekje was nog maar net uitgespeeld en daar ging Andres langs de lijn.  Die legt slim terug naar Jarne die, met zijn tweede van de namiddag, in de verste hoek de 3 - 0 op het bord zet(min 54). De persoonlijke fanclub van Jarne kon opnieuw uit zijn dak gaan...

Maar nog was de honger niet gestild. Enkele tellen later wordt Jari in de zestien aangespeeld. Hij neemt de bal knap aan en schuift de bal netjes onder de doelman in doel 4 - 0 (min 57).

KSCW ging op zoek naar de 5e en op hoekschop van Jarne kopt Jari net naast (min 61). Kapitein Pieter DW vervolgens met 2 goede kansen op voorzet van Jonathan. Eerst besluit Pieter op de doelman (min 70) en 5 min later trof hij de zijnet (min 75).

Wielsbeke bleef duwen en zo'n tien minuten voor tijd een afstandsschot van Tibo dat net naast gaat. Tot slot nog een scherpe voorzet van Andres vanop rechts waarop de doelman goed tussen komt. In de laatste minuten probeerde Boezinge nog maar Noah stond telkens paraat.

Eindstand 4 - 0.

SCHEIDSRECHTER: Cannaert

DOELPUNTEN:  9’ Wullaert 1-0, 53’ Steelant 2-0, 54’ Wullaert 3-0, 57’ Dejaegere 4-0

WIELSBEKE:  Vanwalleghem, Depondt(74’ Cornelis), Wysselinck, Maddens, Coopman, Steelant, Wullaert(65’ Vandendriessche), Verstraete, D’Hondt(10’ Verschelde), Dejaegere, De Winter.

BOEZINGE:  Maes, Nalli, Desmet, Van Roose, Billiet, Van Heuverzwyn, Mouton, Vlieghe(74’ Boone), Blancke(57’ Ouali), Cornette, Brogniez

GELE KAARTEN:  30’ De Winter, 82’ Ouali