Verslag

VERSLAG

Op zondag 22 augustus stond een oefenwedstrijd tegen promovendus Sparta Heestert op het programma. Meteen een tegenstander die we dit jaar ook zullen ontmoeten in 1e provinciale.

KSC Wielsbeke startte goed en nam de wedstrijd direct in handen. Na enkele kleine kansjes konden de geel-witten op het kwartier de score openen. Dit via Jari Dejaegere. Dat het aan de rust nog 0-1 stond was eerder een verrassing te noemen. De thuisploeg kon geen uitgespeelde kansen bij elkaar voetballen maar KSCW was net niet scherp genoeg voor doel om de score te verdubbelen. Toch ging KSCW met een goed gevoel de kleedkamer binnen.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Wielsbeke kreeg kans op kans maar vond de weg naar doel niet. Na 60 minuten bracht onze T1 maar liefst 8 nieuwe namen op het veld. Het was wat zoeken na deze vervangingen maar de verdediging stond pal en kon de nul houden.

Een verdiende overwinning. Nu donderdag 26 augustus ontvangen we onze buren van SV Ingelmunster. De wedstrijd start om 19.00 uur.