Verslag

VERSLAG

Met KVE Drongen stond de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het programma. Een stevige Oostvlaamse tegenstander.

Wielsbeke nam van in het begin van de partij het spel in handen. Dit resulteerde in wat kleine kansjes. Vooral op het middenveld kon KSCW het spel domineren. Toch was het de thuisploeg die de score na 7 minuten kon openen. De Rock Thijs kon een snelle counter opzetten en werd (gehaakt) in de grote rechthoek. Strafschop besloot de scheidsrechter die perfect werd omgezet door Samimi Anis.

Toch bleef KSCW niet bij de pakken zitten. Het bleef de beter voetballende ploeg en op het kwartier werd de verdiende gelijkmaker van de lijn gekeerd. In de fase die erop volgde legde de scheids, na een licht contact op Holvoet Edouard, de bal ook voor KSCW op de stip. Coopman nam het geschenk met dank aan.  De verdiende gelijkmaker stond op het bord.

Toch kon Wielsbeke niet lang genieten van de gelijkmaker. De Rock kon opnieuw vanop links doorbreken. Net toen hij kon besluiten werd hij foutief gestopt en kon de scheidsrechter niet anders dan de bal opnieuw op de stip leggen. De spits van Drongen nam opnieuw de bal en scoorde de 2-1 vanop de stip. Metteen zijn tweede van de namiddag. Een tikje voor Wielsbeke die tot nu toe de beste ploeg op het terrein was maar voor de tweede keer op achterstand kwam.

Wullaert probeerde nog om de gelijkmaker van op afstand binnen te trappen maar de bal ging over.  Met 2-1 gingen de ploegen de rust in.

Na de rust kon Wielsbeke hun sterke start van tijdens de eerste helft niet doortrekken. Drongen kwam beter en beter in het spel en na 57 minuten werd Samimi die gestuurd. Hij kon alleen op onze doelman afgaan, omspeelde die mooi en kon in een leeg doel de 3-1 binnen leggen.

De bezoekers probeerden nog alles op alles te zetten maar slaagden er niet meer in de score te milderen.

Volgende week staat de eerste wedstrijd van de nieuwe competitie op het programma. Met Wervik staat direct een stevige verplaatsing op het programma. Alle supporters op post!

Dank aan Albert Smekens van KVE Drongen voor de prachtige foto's.