Verslag

VERSLAG

Met een wedstrijd tegen K.HO Wolvertem Merchtem stond een mooie partij voor de boeg. Twee ploegen uit de buik van het klassement die met winst de aansluiting met het koppeleton kon maken.

De wedstrijdbal werd geschonken door Taelman woningenbouw uit Dentergem. Uw partner voor alle projecten.

Na een eerste studieronde waarbij beide ploegen wat kleine kansjes bij elkaar voetbalden kon KSCW de eerste keer gevaarlijk zijn op het kwartier.  Een afgeweken bal gaat tegen de paal. De hoekschop die erop volgt werd net voor de lijn afgeblokt. Na 20 minuten was de verlossing een feit.  Jari Dejaegere krijgt de bal aangepeelt, komt naar binnen en trapt de bal buiten het bereik van de doelman de korte hoek binnen.  Wielsbeke probeerde onmiddellijk door te duwen en nog geen tien minuten later stond het 2-0. Een mooi uitgespeelde hoekschop kwam voor de voeten van Jonathan Verstraete. Die trapte de bal staalhard binnen! Knap doelpunt! En nog was het niet voorbij. Edouard Holvoet werd diep gestuurd en kon met zijn snelheid de bal nog mooi binnen houden en knap voorleggen. Jari Dejaegere kwam voor zijn man en trapt de 3-0, voor de neus van de doelman, binnen. Wielsbeke op rozen. Net voor rust komt KSCW wel goed weg. Jari Verhaeghe, die nog steeds de geblesseerde Noah Vanwalleghem vervangt, pareert knap een trap op doel, deze komt in de voeten van Quansah die vergeet te scoren voor open doel.  Een gelukje voor KSCW. Met 3-0 konden beide ploegen de kleedkamer in.

De tweede helft kon niet beter beginnen wanneer een heerlijke combinatie prachtig wordt afgewerkt door Edouard Holvoet.  De buit was volledig binnen toen Jari Dejaegere zijn namiddag perfect maakte en zichzelf beloonde met zijn derde doelpunt van de namiddag.  Wedstrijd gespeeld en beide ploegen vonden dat het genoeg was geweest. Wielsbeke duwde niet meer door en het was wachten op het eindsignaal. Net voor affluiten besloot Jarne Wullaert om ook zijn doelpuntje mee te pikken.  Hij kon alleen op doel af gaan, kaptje zijn man uit en trapt daarna staalhard de 6-0 eindstand binnen.

Een prachtige namiddag waarbij KSCW het goede spel van de laatste weken kon omzetten naar 3 punten. Volgende week opnieuw een thuiswedstrijd tegen KSV Rumbeke. Historisch gezien altijd een spannende wedstrijd.

Aan alle supporters, let op, de wedstrijd start om 14u30.