Verslag

VERSLAG

Na een 25-tal min werd de thuisdoelman uitgesloten voor een fout buiten de rechthoek. De thuisploeg had geen reservedoelman op de bank waardoor een veldspeler in doel moest staan. Op het halfuur een vlotte geel-witte combinatie over rechts. Nicolas stuurde Edouard langs de lijn. Met een knappe voorzet bediende hij Thomas aan de 2e paal die kon intikken (0 - 1). Kalken tekende 10 min later de gelijkmaker aan met een doelpunt van Poppe (1 -1). Binnen de 5 min voor rust kon Jari met 2 doelpunten KSCW op een 1 - 3 voorsprong schieten.

KSCW verloor in de 2e helft tegen 10 man volledig de controle over de wedstrijd. De enthousiaste, en goed spelende, thuisploeg ging met 10 man op zoek naar de aansluitingstreffer. Die kwam er 20 min voor tijd via Benkadouri en 5 min later stelde Neve vanop de stip zelfs gelijk (3 - 3). Noah toverde nog een wereldsave uit zijn handschoenen en verhinderde zo de 4 - 3.

Penalty’s beslisten de partij. Bij 3 - 4 schoot Badi op de paal en plaatste Quentin de 5e van geel-wit netjes binnen waardoor KSCW nog een ronde verder gaat.

Zondag wacht de verre verplaatsing naar 1e Nationaler Dessel Sport.