Verslag

VERSLAG

Eén speeldag voor het einde van de heenronde moest KSC Wielsbeke op bezoek bij de buren van KSV Anzegem. De geel-rode vrienden konden terugblikken op een zeer sterke heenronde met een verdiende 3e plaats als gevolg.

KSC Wielsbeke startte de wedstrijd in de nieuwe blauwe uitrusting. We danken onze partners om dit mogelijk te maken!

De wedstrijd kon niet beter starten voor de thuisploeg. Na balverlies op de rechterflank kwam de bal voor doel bij Lecour.  Zijn schot werd in eerste instantie gered door onze doelman maar in de herneming kwam de bal kwam in de voeten van Belmans die de bal in het lege doel kon werken.  Na amper 3 minuten stond KSCW al op achtervolgen.  Het volgende gevaar kwam pas halfweg de eerste helft. Op hoekschop kon het hoofd van Verstraete gevonden worden. Die kopt mooi op doel maar de thuisgoalie stond paraat. Steelant kon net niet bij de bal om de gelijkmaker tegen de netten de duwen. Net voor rust krijgt Wullaert de bal, hij kan zich mooi vrijmaken en de bal knap in de verste hoek krullen. Met 1-1 konden beide ploegen de rust in.

Na de rust kwam KSV Anzegem beter uit de kleedkamer. Na een voorzet en wat tussenstations kon Belmans, veel te makkelijk, zijn 2e van de namiddag binnen koppen. Enkele ogenblikken later legde de scheidsrechter de bal op de stip na tussenkomst van Beeuwsaert.  De Bruycker miste deze kans niet en zette de 3-1 op het bord. Zo'n twintig minuten voor tijd dan toch weer spanning in de wedstrijd. De Winter vindt Holvoet op de rechterflank, die de bal mooi voor doel krijgt. Coopman kon de bal mooi binnentrappen waardoor de spanning terug in de wedstrijd zit. De 3-3 hangt in de lucht maar eerste Verstraete en daarna Coopman krijgen de bal niet tegen de touwen. Net voor het einde van de wedstrijd komt de thuisploeg opnieuw goed weg als de bal van de lijn geveegd wordt in hoekschop. In de allerlaatste seconde krijgt KSCW nog een hoekschop maar dame fortuna kiest de kant van de thuisploeg. Wielsbeke verdiende zeker meer maar moet opnieuw met lege handen terug naar huis.

Volgende zondag ontvangen we Eppegem voor de laatste thuiswedstrijd van de heenronde. Alle supporters op post om onze jongens nog een laatste overwinning te zien nemen!